Medić* -> RE: X factor (20.11.2013 12:47:51)
|
IZVORNA PORUKA: mama_alma sinoćnja ekipa je baš bila dobra, milić NO COMENT, mislim nije mi jasno šta hoće više, nema rijalitija u kojem nije bio, sad da malo i ovdje pokuša, baš primjer čovjeka koji preko noći profučka velike novce i onda na račun stare slave bi i dalje, MAid je moj favorit još od ZMBT i zaista sinoć ga gledam i kažem drago mi je da nije pobjedio kod Švrakića, ustvari on nije ni mogao pobjediti jer je jako pametan momak i ne bi mogli manipulisati sa njim, kao sa ostalim, mislim da je x faktor njegova životna prilika, ma generalno sinoćnja emisija je bila puna dobre i talentovane djece, svaka čast a žiri, emina je toliko vještačka, mislim stvarno jevolimi draga mi je, ali bašje izvještačena Ja sve kontala Milic onako iz zeze uletio, bas mi je preantipatican [sm=smiley36.gif] Sinoc je bas bilo dobrih kandidata. Maid je super to odradio. Nekad me Zeljkovi komentari nerviraju cuj vec ga Maid nervira.... A Emina je i meni nekako draga ali brate od kud ona zaluta u onaj ziri.... Pravo mi je Kristina simpa.
|
|
|
|