RE: X factor (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Knjiga, film i muzika

Poruka

Hanady RR -> RE: X factor (19.11.2013 22:47:53)

značiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

alexandra me rasplaka[sm=smiley36.gif]

mum82 -> RE: X factor (19.11.2013 22:48:05)

ova meni bezz,,,,[sm=smiley24.gif]

Hanady RR -> RE: X factor (19.11.2013 22:48:58)

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Fakat najviše raje iz BiH[sm=bravo.gif]
ne kaže se džaba: Kad ideš Bosnom ne pjevaj, natpjevaće te!

al Čačak razbi...bogami Aleksandra odra mečku i ovako prehlađena[sm=bravo.gif]

Hanady RR -> RE: X factor (19.11.2013 22:49:24)

IZVORNA PORUKA: mum82

ma idi bježi...
kakav bezveze...
rasplaka me[sm=smiley36.gif]

Visnja RR -> RE: X factor (19.11.2013 22:50:59)

Uvjek za kraj o'stave najbolje... bas se odmorih

mum82 -> RE: X factor (19.11.2013 22:51:47)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: mum82

ma idi bježi...
kakav bezveze...
rasplaka me[sm=smiley36.gif]

ne znam meni nekako nije to to...

eh eto odoh spavat[sm=smiley1.gif]

MicoTico -> RE: X factor (19.11.2013 22:52:39)

Čuj bezze, baš je dobra Čačanka, a nije mi izgledala obećavajuće uopšte[sm=smiley36.gif]
Kontala sam sad kad oplete "Plava Cigankoo"[sm=jezicek.gif]
Ma super je, baš me pozitivno iznenadila.

M kao Mama -> RE: X factor (20.11.2013 10:01:51)

sinoćnja ekipa je baš bila dobra, milić NO COMENT, mislim nije mi jasno šta hoće više, nema rijalitija u kojem nije bio, sad da malo i ovdje pokuša, baš primjer čovjeka koji preko noći profučka velike novce i onda na račun stare slave bi i dalje,

MAid je moj favorit još od ZMBT i zaista sinoć ga gledam i kažem drago mi je da nije pobjedio kod Švrakića, ustvari on nije ni mogao pobjediti jer je jako pametan momak i ne bi mogli manipulisati sa njim, kao sa ostalim, mislim da je x faktor njegova životna prilika,

ma generalno sinoćnja emisija je bila puna dobre i talentovane djece, svaka čast

a žiri, emina je toliko vještačka, mislim stvarno jevolimi draga mi je, ali bašje izvještačena

henna ze -> RE: X factor (20.11.2013 12:47:22)

IZVORNA PORUKA: mama_alma

sinoćnja ekipa je baš bila dobra, milić NO COMENT, mislim nije mi jasno šta hoće više, nema rijalitija u kojem nije bio, sad da malo i ovdje pokuša, baš primjer čovjeka koji preko noći profučka velike novce i onda na račun stare slave bi i dalje,

MAid je moj favorit još od ZMBT i zaista sinoć ga gledam i kažem drago mi je da nije pobjedio kod Švrakića, ustvari on nije ni mogao pobjediti jer je jako pametan momak i ne bi mogli manipulisati sa njim, kao sa ostalim, mislim da je x faktor njegova životna prilika,

ma generalno sinoćnja emisija je bila puna dobre i talentovane djece, svaka čast

a žiri, emina je toliko vještačka, mislim stvarno jevolimi draga mi je, ali bašje izvještačena

opasno mi pići po nervima...sta će ona davati komentare..da nekom napiše pjesmu..onaj momak je izmislio život za nju..

Medić* -> RE: X factor (20.11.2013 12:47:51)

Ja sve kontala Milic onako iz zeze uletio, bas mi je preantipatican [sm=smiley36.gif]

Sinoc je bas bilo dobrih kandidata. Maid je super to odradio.

Nekad me Zeljkovi komentari nerviraju cuj vec ga Maid nervira....

A Emina je i meni nekako draga ali brate od kud ona zaluta u onaj ziri....

Pravo mi je Kristina simpa.

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (20.11.2013 14:02:45)

[Sadržaj poruke je obrisan]

M kao Mama -> RE: X factor (20.11.2013 14:04:52)

a ne zna se ni obuć, sinoć u onom izdanju ala Lara Kroft, samo u bojama, nije mi se svidjela, i ne ide joj onaj karmin boja ruže nikako,

MicoTico -> RE: X factor (20.11.2013 14:09:13)

a ne zna se ni obuć, sinoć u onom izdanju ala Lara Kroft, samo u bojama, nije mi se svidjela, i ne ide joj onaj karmin boja ruže nikako,

Ne mogu se sjetiti sinoć kako je izgledala, ali mi je ona inače super sa odjevnim kombinacijama.

Just smile -> RE: X factor (20.11.2013 14:11:01)

Uh da prijavim da i nas Emina nervira. I drago nam je zbog Maida [sm=bravo.gif]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (20.11.2013 14:13:21)

[Sadržaj poruke je obrisan]

MicoTico -> RE: X factor (20.11.2013 14:14:42)

IZVORNA PORUKA: Iman83

Sinoć je bila slatka...lijepa je ona meni skroz, samo malo plastična i pretjeruje s reakcijama ali skroz.

To stoji, baš isforsirano nekako.

M kao Mama -> RE: X factor (20.11.2013 14:17:06)

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Ne mogu se sjetiti sinoć kako je izgledala, ali mi je ona inače super sa odjevnim kombinacijama.

https://www.google.ba/search?um=1&client=firefox-a&hs=OD9&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&channel=fflb&biw=10

evo ovo je gornji dio, a dole kao neke helanke šalvare u cvjetnom dezenu, i oko pasa kaiš, ali u fazonu kao one futrole za pištolje, s obje strane, mislim barem sam ja to tako doživjela, hahah

Hanady RR -> RE: X factor (26.11.2013 21:34:35)

e počinjemo[sm=bravo.gif]

Visnja RR -> RE: X factor (26.11.2013 21:35:20)

obojica dobri...
pogodise me pjesmom [sm=bravo.gif]

Visnja RR -> RE: X factor (26.11.2013 21:39:53)

i ova cura je ok

Hanady RR -> RE: X factor (26.11.2013 21:39:54)

nije loša Zemunka...al nije mi sad ni wowwwww[sm=smiley36.gif]

Visnja RR -> RE: X factor (26.11.2013 21:40:47)

nešto kontam koliko nam djece propada zbog Grand šunda....i ovakvi biserčići zauvjek ostanu negdje ...

Medić* -> RE: X factor (26.11.2013 21:43:51)

Koliko dobrih i talentovanih mladih ljudi...bas mi je drago da napravise ovaj sou da im se da neka prilika da pokazu ono sto znaju....

Visnja RR -> RE: X factor (26.11.2013 21:45:21)

ojjj čuj Brabaru ....[sm=smiley36.gif]

Hanady RR -> RE: X factor (26.11.2013 21:45:22)

IZVORNA PORUKA: medic slatki

Koliko dobrih i talentovanih mladih ljudi...bas mi je drago da napravise ovaj sou da im se da neka prilika da pokazu ono sto znaju....

[sm=smiley20.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>