pocahontas -> RE: X factor (15.1.2014 11:08:22)
|
IZVORNA PORUKA: Visnja RR IZVORNA PORUKA: pocahontas IZVORNA PORUKA: Visnja RR IZVORNA PORUKA: minja_ sta mislite, da li ziri sracunato dieu tenziju komentarima upucenim jedni drugima? kako zeljko odbrusi voditeljki na kraju, kao opleli su i tebe na drustvenim mrezama. mogu se kladiti da nije bila dio scenarija njena odjavna recenica - kao ne znam ko ce vam biti voditelj iduce sedmice, bas je izgledala ljuta. i imam osjecaj da ziri svojim komentarima utice na negativnu percepciju njihovih kandidata i da se glasa spram toga koliko je ziri bio iritantan. Pink je to ..... zakuhaj pa vladaj [sm=smiley1.gif] ma kako god, Daniel je pobjednik a ostalo me ne interesuje [sm=jezicek.gif] ma nakon njegovog sinocnjeg izvođenja Tošeta razočarao me je... mada generalno svi su sinoc bili mlaki.... al vjerujem da ce velika cetvorka vec sljedeci put da pjesme digne na neki zanimljiviji nivo.... garant im je i ovo taktka... koliko li je porodica Đogani potrošila na sms-ove .... [sm=smiley36.gif] pa da, rekoh ja da je Daniel totalno tanak na našem jeziku u smislu zvuka..nije mi to to, mada to nikako ne znači da nije tačno otpjevao.. ali meni je Danielov prvi nastup definitivno u rangu sa nečijim finalnim i pobjendičikm [sm=bravo.gif] http://www.youtube.com/watch?v=K0qWcnnO3Ro
|
|
|
|