RE: X factor (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Knjiga, film i muzika

Poruka

Just smile -> RE: X factor (25.12.2013 7:22:20)

Baš mi je žao zbog Maida! :( I ja glasih za njega na fb. :)

pocahontas -> RE: X factor (25.12.2013 7:41:53)

Maid ili kako se već zove mi je iritantan do bola..ima onu facu samo šamar da mu pukneš.[sm=smiley36.gif].
ostali, svi su mi okej, prošli su tačno oni koje bi i ja pustila i ispali oni koje bi i ja izbacila..

moj favorit je od početka makedonsko momče ..lik odvaljuje [sm=smiley1.gif]

pocahontas -> RE: X factor (25.12.2013 7:46:05)

IZVORNA PORUKA: mamine oci

Maid ekstra pjeva,zao mi je sto nije prosao bio je bolji od onr Maje,moje misljenje je da je ona prosla samo zato sto je Lujsova kci

ne bih se složila..

mum82 -> RE: X factor (25.12.2013 9:17:30)

zao mi Maida,,,bio je stvarno ekstra,,,i sigurno ima veci x factor nego onaj profesor,koji btw jako lijepo pjeva,,,al sto rece Zeljko ko da je u nekom svom svijetu...
al prodje Armin dalje i jos ona cura Vanja cini mi se ,u grupama...e jedino mi nije jasno sto Kristina pusti onu Fifi i Maribelu-kako vec,,,,one su mi bile bezz,,,al eto oni su ziri,,,[sm=smiley36.gif]

MicoTico -> RE: X factor (25.12.2013 9:19:00)

IZVORNA PORUKA: pocahontas

Maid ekstra pjeva,zao mi je sto nije prosao bio je bolji od onr Maje,moje misljenje je da je ona prosla samo zato sto je Lujsova kci

ne bih se složila..

I meni je Luisova kćerka bila super i zaslužila je.

M kao Mama -> RE: X factor (25.12.2013 9:23:32)

tek sad skontah da nema mog posta od jutros, ma ja bih voljela da maid prođe u baražu i Romale Sijam, zaista grupa jeste bila teška, ali maid je pjevač koju god pjesmu da mu kažeš on pjeva, to je rijetkost, i zabavan je i lijepo ozgleda i sceničan i elokventan, ja mism da on ima X factor, a kristinina grupa, majko mila zaista ne znam a onovu čega su Đogani mala i Fifika prošli, očito je bilo bure nakon one izjave Joksimovića, pa hajd sam malo da to ispeglaju, nego tako bih voljela da znam za koga je ono toni rekao da ima x faktor samo na plaži kad se kremom namaže, to me baš kopka

Hanady RR -> RE: X factor (25.12.2013 9:26:46)

IZVORNA PORUKA: MicoTico

IZVORNA PORUKA: pocahontas

ne bih se složila..

I meni je Luisova kćerka bila super i zaslužila je.

slažem se sa vas dvije...
maja je divnoga glasa, emocije...zaista ima ono nešto...
mimo bine i bez pjevanja je jedna druga ličnost...kada pjesmu krene ona je x faktor...
nisma dugo slušala nekoga ko emociju pjesmom zan iznjeti kao ona...
Ni slučajno ne bih rekla da je ona trebala biti van ovoga a maid u polufinalu...
Samo Mladen trubadur meni ondje šteka opako...Maja je mene kupila sa pjesmom nevernih beba,,,nema govora da bih rekla da joj mjesto nije u polufinalu[sm=bravo.gif]

minja_ -> RE: X factor (25.12.2013 9:38:15)

Ja ne uspjedoh otvoriti onu stranicu za baraz. Naravno, glasam za Maida, bez obzira sto mi je sav iritantan kad ne pjeva. Meni je onaj profesor tromblona bio najbolji, covjek rastura. Kako se zove onaj glumac [sm=smiley36.gif] kako je gledao zeljka i tonija [sm=jezicek.gif]

Miracle*3 -> RE: X factor (25.12.2013 9:40:45)

IZVORNA PORUKA: mum82

zao mi Maida,,,bio je stvarno ekstra,,,i sigurno ima veci x factor nego onaj profesor,koji btw jako lijepo pjeva,,,al sto rece Zeljko ko da je u nekom svom svijetu...al prodje Armin dalje i jos ona cura Vanja cini mi se ,u grupama...e jedino mi nije jasno sto Kristina pusti onu Fifi i Maribelu-kako vec,,,,one su mi bile bezz,,,al eto oni su ziri,,,[sm=smiley36.gif]

bas tako...ako mislimo na istog lika, kako to da moze imati x faktor neko ko zmiri kad pjeva...meni je to nula bodova.

pocahontas -> RE: X factor (25.12.2013 9:50:33)

IZVORNA PORUKA: minja_

Ja ne uspjedoh otvoriti onu stranicu za baraz. Naravno, glasam za Maida, bez obzira sto mi je sav iritantan kad ne pjeva. Meni je onaj profesor tromblona bio najbolji, covjek rastura. Kako se zove onaj glumac [sm=smiley36.gif] kako je gledao zeljka i tonija [sm=jezicek.gif]

maid mi je i dalje bljakica i ne mogu da vjerujem da vam se toliko đasvi [sm=smiley36.gif]
pa frajer se toliko napinje kad pjeva, ona vena na vratu samo sto mu ne rikne [sm=jezicek.gif]
nema lakoće u pjevanju ali nikako..sav je isforsiran..kao i onaj mali perčoli..ne znaju poraz da iznesu..nemaju skromnosti sekunde...

i s ovm bold dijelom se slažem..čovjek rastura, skolovan glas, pjeva sve što poželiš tačno bez greške i savršeno...

ali opet kažem, pobjednik je makedonsko momče...ja bih isla na njegove gaže i slušala one popiće što pjeva..

tinkivinki -> RE: X factor (25.12.2013 10:42:15)

IZVORNA PORUKA: mum82

zao mi Maida,,,bio je stvarno ekstra,,,i sigurno ima veci x factor nego onaj profesor,koji btw jako lijepo pjeva,,,al sto rece Zeljko ko da je u nekom svom svijetu...
al prodje Armin dalje i jos ona cura Vanja cini mi se ,u grupama...e jedino mi nije jasno sto Kristina pusti onu Fifi i Maribelu-kako vec,,,,one su mi bile bezz,,,al eto oni su ziri,,,[sm=smiley36.gif]

i meni oni bezveze,meni žao onog momka i cure što su prvi pjevali,a i Kristina je rekla da su joj oni rak rana,žao joj što ih mora izbaciti,a nekog mora.

SdZ -> RE: X factor (25.12.2013 11:22:26)

IZVORNA PORUKA: MicoTico

IZVORNA PORUKA: mishkica

Maid je stvarno iritantan pojavom, mislim da mu pjevanje nije upitno, ali pojava, oni pogled....

Meni on nije iritantan, nekako mi lik siguran, zna šta hoće, e to zna da ljude nervira, ali mene ne. Ja volim takve osobe.

Dijelimo misljenje.

Maid je meni bas za showbiz s tim da ima i glascinu.

shej -> RE: X factor (25.12.2013 12:40:39)

uh uh vidim i ovdje ima neslaganja u misljenjima [sm=smiley36.gif]
Fifi i ona mala Djoganijeva su mi nidje veze, nijedno/ nijedna :p nema neki dobar glas.. I ona muska grupa mi je bezveze, meni su se svidjeli Romi, originalni, pozitivni, super je ono sto rade
Luisova kcerka mi se nije svidjela, kad bih birala izmedju nje i Maida, Maid bi def. prosao dalje, ali to je moje misljenje, mada je i meni malo antipatican...
Ovo je snimano pocetkom oktobra cini mi se, i snimili su sve do onih emisija koje ce ici uzivo ili tako nesto [sm=zmeden.gif]

henna ze -> RE: X factor (25.12.2013 14:59:15)

nije mi bilo ovih mojih zeničana???[sm=smiley13.gif]
a primjetila sam da su ubacili Fifi iako je ispala..i onu plavušu

MicoTico -> RE: X factor (25.12.2013 15:00:50)

IZVORNA PORUKA: henna ze

ma oni ih kao izbacili (malo zeza,, šega, itd) i onda ih unacili u one grupe.

pocahontas -> RE: X factor (25.12.2013 22:31:21)

IZVORNA PORUKA: henna ze

ne pratis na času..ispale i u istoj emisiji su ipak odlucili da ih vrate [sm=smiley1.gif]

Hanady RR -> RE: X factor (7.1.2014 21:02:39)

Ludilooooooooooo krćeeeeeeeeeee
prvi LIVE...glasanje ...[sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif]

Hanady RR -> RE: X factor (7.1.2014 21:14:55)

opaaaaaaaaaaa koga će da vrate[sm=smiley1.gif]

Medić* -> RE: X factor (7.1.2014 21:17:57)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

opaaaaaaaaaaa koga će da vrate[sm=smiley1.gif]

Bilo bi bas dobro da vrate Maida :)

Kako se meni svidja ova Kristina ali mi se ne svidja njen stajlin veceras, mislim super joj stoji zuta boja ali mi nekako ova haljina ne ide uz njenu licnost [sm=smiley36.gif]
Emina stiglic slatka mi je [sm=smiley36.gif]
Za Zeljka najbolje LB ce reci [sm=jezicek.gif]
Kiki mi je super lik.
Vditelj mi se ne svidja [sm=smiley36.gif]
Evo ja u ulozi Emerika G [sm=smiley36.gif]

Hanady RR -> RE: X factor (7.1.2014 21:19:13)

Emerik dobar si...
sve se slažem[sm=smiley36.gif]

Hanady RR -> RE: X factor (7.1.2014 21:24:13)

pa šta ovo bi...
gdje Maid[sm=zmeden.gif]

uh tu je, dobro je...ofarbo se u plavo...a dječka budale[sm=smiley36.gif]

jasminah -> RE: X factor (7.1.2014 21:28:33)

Koji je broj za glasanje, jel neko upratio?

Visnja RR -> RE: X factor (7.1.2014 21:31:06)

ja sam za Maida...a ako vec nece on onda Miloš [sm=bravo.gif]

Visnja RR -> RE: X factor (7.1.2014 21:31:47)

ova plava mi nije nesto veceras..može ona to bolje....

Hanady RR -> RE: X factor (7.1.2014 21:32:23)

Alexsandra se prepala..
šta je hvale...sva se spetljala...ona može bolje[sm=zmeden.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>