|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: X factor
25.12.2013 7:22:20   
Just smile
Baš mi je žao zbog Maida! :( I ja glasih za njega na fb. :)

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 326
25.12.2013 7:41:53   
pocahontas
Maid ili kako se već zove mi je iritantan do bola..ima onu facu samo šamar da mu pukneš.user posted image .
ostali, svi su mi okej, prošli su tačno oni koje bi i ja pustila i ispali oni koje bi i ja izbacila..

moj favorit je od početka makedonsko momče ..lik odvaljuje user posted image

< Poruku je uredio pocahontas -- 25.12.2013 7:42:20 >

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Just smile)
Neposredna veza do poruke: 327
25.12.2013 7:46:05   
pocahontas

IZVORNA PORUKA: mamine oci

Maid ekstra pjeva,zao mi je sto nije prosao bio je bolji od onr Maje,moje misljenje je da je ona prosla samo zato sto je Lujsova kci

ne bih se složila..

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 328
25.12.2013 9:17:30   
mum82
zao mi Maida,,,bio je stvarno ekstra,,,i sigurno ima veci x factor nego onaj profesor,koji btw jako lijepo pjeva,,,al sto rece Zeljko ko da je u nekom svom svijetu...
al prodje Armin dalje i jos ona cura Vanja cini mi se ,u grupama...e jedino mi nije jasno sto Kristina pusti onu Fifi i Maribelu-kako vec,,,,one su mi bile bezz,,,al eto oni su ziri,,,user posted image

B -20.11.2010
S -7.7.2012
"Money is numbers and numbers never end.If it takes money to be happy,your search for happiness will never end"

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 329
25.12.2013 9:19:00   
MicoTico
IZVORNA PORUKA: pocahontas

Maid ekstra pjeva,zao mi je sto nije prosao bio je bolji od onr Maje,moje misljenje je da je ona prosla samo zato sto je Lujsova kci

ne bih se složila..

I meni je Luisova kćerka bila super i zaslužila je.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

Neposredna veza do poruke: 330
25.12.2013 9:23:32   
M kao Mama
tek sad skontah da nema mog posta od jutros, ma ja bih voljela da maid prođe u baražu i Romale Sijam, zaista grupa jeste bila teška, ali maid je pjevač koju god pjesmu da mu kažeš on pjeva, to je rijetkost, i zabavan je i lijepo ozgleda i sceničan i elokventan, ja mism da on ima X factor, a kristinina grupa, majko mila zaista ne znam a onovu čega su Đogani mala i Fifika prošli, očito je bilo bure nakon one izjave Joksimovića, pa hajd sam malo da to ispeglaju, nego tako bih voljela da znam za koga je ono toni rekao da ima x faktor samo na plaži kad se kremom namaže, to me baš kopka

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 331
25.12.2013 9:26:46   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: MicoTico

IZVORNA PORUKA: pocahontas

ne bih se složila..

I meni je Luisova kćerka bila super i zaslužila je.

slažem se sa vas dvije...
maja je divnoga glasa, emocije...zaista ima ono nešto...
mimo bine i bez pjevanja je jedna druga ličnost...kada pjesmu krene ona je x faktor...
nisma dugo slušala nekoga ko emociju pjesmom zan iznjeti kao ona...
Ni slučajno ne bih rekla da je ona trebala biti van ovoga a maid u polufinalu...
Samo Mladen trubadur meni ondje šteka opako...Maja je mene kupila sa pjesmom nevernih beba,,,nema govora da bih rekla da joj mjesto nije u polufinaluuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 332
25.12.2013 9:38:15   
minja_
Ja ne uspjedoh otvoriti onu stranicu za baraz. Naravno, glasam za Maida, bez obzira sto mi je sav iritantan kad ne pjeva. Meni je onaj profesor tromblona bio najbolji, covjek rastura. Kako se zove onaj glumac user posted image kako je gledao zeljka i tonija user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 333
25.12.2013 9:40:45   
Miracle*3

IZVORNA PORUKA: mum82

zao mi Maida,,,bio je stvarno ekstra,,,i sigurno ima veci x factor nego onaj profesor,koji btw jako lijepo pjeva,,,al sto rece Zeljko ko da je u nekom svom svijetu...al prodje Armin dalje i jos ona cura Vanja cini mi se ,u grupama...e jedino mi nije jasno sto Kristina pusti onu Fifi i Maribelu-kako vec,,,,one su mi bile bezz,,,al eto oni su ziri,,,user posted image

bas tako...ako mislimo na istog lika, kako to da moze imati x faktor neko ko zmiri kad pjeva...meni je to nula bodova.

(odgovor članu mum82)
Neposredna veza do poruke: 334
25.12.2013 9:50:33   
pocahontas

IZVORNA PORUKA: minja_

Ja ne uspjedoh otvoriti onu stranicu za baraz. Naravno, glasam za Maida, bez obzira sto mi je sav iritantan kad ne pjeva. Meni je onaj profesor tromblona bio najbolji, covjek rastura. Kako se zove onaj glumac user posted image kako je gledao zeljka i tonija user posted image

maid mi je i dalje bljakica i ne mogu da vjerujem da vam se toliko đasvi user posted image
pa frajer se toliko napinje kad pjeva, ona vena na vratu samo sto mu ne rikne user posted image
nema lakoće u pjevanju ali nikako..sav je isforsiran..kao i onaj mali perčoli..ne znaju poraz da iznesu..nemaju skromnosti sekunde...

i s ovm bold dijelom se slažem..čovjek rastura, skolovan glas, pjeva sve što poželiš tačno bez greške i savršeno...

ali opet kažem, pobjednik je makedonsko momče...ja bih isla na njegove gaže i slušala one popiće što pjeva..

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu minja_)
Neposredna veza do poruke: 335
25.12.2013 10:42:15   
tinkivinki

IZVORNA PORUKA: mum82

zao mi Maida,,,bio je stvarno ekstra,,,i sigurno ima veci x factor nego onaj profesor,koji btw jako lijepo pjeva,,,al sto rece Zeljko ko da je u nekom svom svijetu...
al prodje Armin dalje i jos ona cura Vanja cini mi se ,u grupama...e jedino mi nije jasno sto Kristina pusti onu Fifi i Maribelu-kako vec,,,,one su mi bile bezz,,,al eto oni su ziri,,,user posted image

i meni oni bezveze,meni žao onog momka i cure što su prvi pjevali,a i Kristina je rekla da su joj oni rak rana,žao joj što ih mora izbaciti,a nekog mora.

(odgovor članu mum82)
Neposredna veza do poruke: 336
25.12.2013 11:22:26   
SdZ
IZVORNA PORUKA: MicoTico

IZVORNA PORUKA: mishkica

Maid je stvarno iritantan pojavom, mislim da mu pjevanje nije upitno, ali pojava, oni pogled....

Meni on nije iritantan, nekako mi lik siguran, zna šta hoće, e to zna da ljude nervira, ali mene ne. Ja volim takve osobe.

Dijelimo misljenje.

Maid je meni bas za showbiz s tim da ima i glascinu.

< Poruku je uredio SdZ -- 25.12.2013 11:28:26 >

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 337
25.12.2013 12:40:39   
shej
uh uh vidim i ovdje ima neslaganja u misljenjima user posted image
Fifi i ona mala Djoganijeva su mi nidje veze, nijedno/ nijedna :p nema neki dobar glas.. I ona muska grupa mi je bezveze, meni su se svidjeli Romi, originalni, pozitivni, super je ono sto rade
Luisova kcerka mi se nije svidjela, kad bih birala izmedju nje i Maida, Maid bi def. prosao dalje, ali to je moje misljenje, mada je i meni malo antipatican...
Ovo je snimano pocetkom oktobra cini mi se, i snimili su sve do onih emisija koje ce ici uzivo ili tako nesto user posted image

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 338
25.12.2013 14:59:15   
henna ze
nije mi bilo ovih mojih zeničana???user posted image
a primjetila sam da su ubacili Fifi iako je ispala..i onu plavušu

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu shej)
Neposredna veza do poruke: 339
25.12.2013 15:00:50   
MicoTico
IZVORNA PORUKA: henna ze

ma oni ih kao izbacili (malo zeza,, šega, itd) i onda ih unacili u one grupe.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 340
25.12.2013 22:31:21   
pocahontas

IZVORNA PORUKA: henna ze

ne pratis na času..ispale i u istoj emisiji su ipak odlucili da ih vrate user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 341
7.1.2014 21:02:39   
Hanady RR
Ludilooooooooooo krćeeeeeeeeeee
prvi LIVE...glasanje ...user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 342
7.1.2014 21:14:55   
Hanady RR
opaaaaaaaaaaa koga će da vrateuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 343
7.1.2014 21:17:57   
Medić*
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

opaaaaaaaaaaa koga će da vrateuser posted image

Bilo bi bas dobro da vrate Maida :)

Kako se meni svidja ova Kristina ali mi se ne svidja njen stajlin veceras, mislim super joj stoji zuta boja ali mi nekako ova haljina ne ide uz njenu licnost user posted image
Emina stiglic slatka mi je user posted image
Za Zeljka najbolje LB ce reci user posted image
Kiki mi je super lik.
Vditelj mi se ne svidja user posted image
Evo ja u ulozi Emerika G user posted image

< Poruku je uredio medic slatki -- 7.1.2014 21:18:22 >

Nema vece institucije od roditelja!

Neposredna veza do poruke: 344
7.1.2014 21:19:13   
Hanady RR
Emerik dobar si...
sve se slažemuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 345
7.1.2014 21:24:13   
Hanady RR
pa šta ovo bi...
gdje Maiduser posted image

uh tu je, dobro je...ofarbo se u plavo...a dječka budaleuser posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 7.1.2014 21:25:53 >

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 346
7.1.2014 21:28:33   
jasminah
Koji je broj za glasanje, jel neko upratio?

Neposredna veza do poruke: 347
7.1.2014 21:31:06   
Visnja RR
ja sam za Maida...a ako vec nece on onda Miloš user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu jasminah)
Neposredna veza do poruke: 348
7.1.2014 21:31:47   
Visnja RR
ova plava mi nije nesto veceras..može ona to bolje....

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 349
7.1.2014 21:32:23   
Hanady RR
Alexsandra se prepala..
šta je hvale...sva se spetljala...ona može boljeuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *