RE: X factor (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Knjiga, film i muzika

Poruka

canim -> RE: X factor (17.12.2013 23:18:06)

Ja nisam pratila od pocetka, ali vidjela sam da je Ilma tu, vjerovatno ce na kraju reci ko je ispao.

InLove -> RE: X factor (17.12.2013 23:19:35)

Aha,drugarica mi rece da je ispala,a vidim je tu zato pitam

canim -> RE: X factor (17.12.2013 23:23:39)

Cuj, how was the delivery room [sm=sad.gif] it seems he was born 2 mins ago [sm=sad.gif]

Medić* -> RE: X factor (17.12.2013 23:37:34)

Iz ove Sandal grupe [sm=smiley36.gif] Haris i Lukijan su mi najbolji, onog Harisa malog bih izljubila tako, srce drago, malo.

MicoTico -> RE: X factor (17.12.2013 23:48:50)

Meni su Tamara i Lukijan najbolji. Baš se naježim kad pjevaju.

Medić* -> RE: X factor (18.12.2013 0:05:38)

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Meni su Tamara i Lukijan najbolji. Baš se naježim kad pjevaju.

O da i Tamara svakako.

MicoTico -> RE: X factor (18.12.2013 0:07:02)

Mala Ilma prođe[sm=bravo.gif]

Hanady RR -> RE: X factor (18.12.2013 0:07:28)

joj ja sad gledam ništa ovo ne kontam...šta se dešava...
jaoooooooooooo
kad je repriza ovoga...znal neko...samo recite iza 16 plzzzzzzzzz[sm=smiley36.gif]

canim -> RE: X factor (18.12.2013 0:13:37)

Ide ti Haris dalje, dont worry, nemoras gledati [sm=smiley36.gif]

zvončica -> RE: X factor (18.12.2013 0:14:08)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

jaoooooooooooo
kad je repriza ovoga...znal neko...samo recite iza 16 plzzzzzzzzz[sm=smiley36.gif]

Pros'o Haris, prosla Ilma i sta 's vise [sm=smiley36.gif]

I nek' nije onaj dupljak Cola pros'o........ja sto je ufuran piiiiiiih [sm=hudicek1.gif]

Hanady RR -> RE: X factor (18.12.2013 0:14:20)

IZVORNA PORUKA: canim

Ide ti Haris dalje, dont worry, nemoras gledati [sm=smiley36.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

joj divnoooooooooooooo
baš se radujem...
hvala[sm=bravo.gif]

Hanady RR -> RE: X factor (18.12.2013 0:15:37)

IZVORNA PORUKA: zvončica

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

jaoooooooooooo

Pros'o Haris, prosla Ilma i sta 's vise [sm=smiley36.gif]

I nek' nije onaj dupljak Cola pros'o........ja sto je ufuran piiiiiiih [sm=hudicek1.gif]

e to vdijeh...vizdra Čola...
koji mu je ...sav se uspičio nešta[sm=smiley36.gif]

canim -> RE: X factor (18.12.2013 0:17:40)

Mr.Sandal likes Percoli [sm=smiley36.gif] a jeli to nije prosao [sm=smiley36.gif]

MicoTico -> RE: X factor (18.12.2013 0:19:20)

I prođe Tamara, moja miljenica[sm=bravo.gif]

M kao Mama -> RE: X factor (18.12.2013 8:36:47)

IZVORNA PORUKA: shej

Ovaj Percoli mi je uzasan... U svakom pogledu, a Mr.Sandal je kralj, totalno ignorise Eminu a ona u njega gleda kao u Boga [sm=jezicek.gif]

ja baš nisam imala taj dojam, mislim jeste svako malo gledal au njega, ali ona živi život sa njim, i kako on reče ovo mi je jedinstvena prilika da donesem neku odluku, jer u našoj kući ti si glavna,

a sad X factor, više sam se nekako za dečake, što rekla emina sekirala, jer je bašp jaka konkucerncija, onaj minđušar mi je odmah ispao, nekako mi se ne ukalapa ondje, a ČAto do suza me je doveo, zaista sam u jednom momentu pomislila da je ispao, ali samo zbog godina, i još nešto svi koji su bacali kamenje na Joksu kada mu je rekao da pjeva sedvah i slično, mislim da su sinoć vidjeli koliko je taj čovjek upravu i koliko želi dobro našem Haretu.

A Perčoli ili Perčola, a prije FakeČola, hahahah, je toliko se ufurao da to nije humano, on je trebao ispasti prošli put , jer jeupao kolegi u dionicu i pjevao je gdje nije trebalo, ali namjerno su ga pustili da ga malo slava podigne i onda treh, i neka su, on da je prošao dalje ne bi se mogao snositi.

Drago mi je za Ilmu, ali ipak Hare mi je draži

niki83 -> RE: X factor (18.12.2013 8:39:20)

IZVORNA PORUKA: canim

Cuj, how was the delivery room [sm=sad.gif] it seems he was born 2 mins ago [sm=sad.gif]

Jeee tacno..komentar mi je [sm=zmeden.gif] bezveze..
Al' kad ga zenica poljubi..muzeka svog..[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Eh da jos vidimo Maida sljedece sedmice [sm=smiley2.gif] a cisto sumnjam da ce ga Zeljko pustiti dalje [sm=smiley1.gif]

saritaa -> RE: X factor (18.12.2013 9:07:28)

Kad je repriza, ja sam totalno zaboravila sinoc na x faktor ?

niki83 -> RE: X factor (18.12.2013 9:28:22)

Mislim da bude nekad oko 13h na pinku..nisam sigurna tacno u koliko..ali tako nekako [sm=smiley36.gif]

Skvo RR -> RE: X factor (18.12.2013 9:38:50)

meni se ovaj mali haris ne dopada..isto minder puza..samo mu kahva i kocka fali...jednostavno mi se nimalo ne dopada.

shej -> RE: X factor (18.12.2013 12:42:04)

Mali stvarno ima odlican glas, ali i na mene ostavlja takav dojam.. Doduse, jos uvijek je dijete pa to pripisujem godinama..
Meni je ona Aleksandra Brkovic razvalila, zenska predobro otpjevala, ali pobogu sta je s onim grimasama.. [sm=zmeden.gif]

mum82 -> RE: X factor (18.12.2013 12:48:20)

evo repriza je upravo na pink bh...[sm=smiley1.gif]

Medić* -> RE: X factor (18.12.2013 13:27:06)

IZVORNA PORUKA: mama_alma

IZVORNA PORUKA: shej

Ovaj Percoli mi je uzasan... U svakom pogledu, a Mr.Sandal je kralj, totalno ignorise Eminu a ona u njega gleda kao u Boga [sm=jezicek.gif]

ja baš nisam imala taj dojam, mislim jeste svako malo gledal au njega, ali ona živi život sa njim, i kako on reče ovo mi je jedinstvena prilika da donesem neku odluku, jer u našoj kući ti si glavna,

a sad X factor, više sam se nekako za dečake, što rekla emina sekirala, jer je bašp jaka konkucerncija, onaj minđušar mi je odmah ispao, nekako mi se ne ukalapa ondje, a ČAto do suza me je doveo, zaista sam u jednom momentu pomislila da je ispao, ali samo zbog godina, i još nešto svi koji su bacali kamenje na Joksu kada mu je rekao da pjeva sedvah i slično, mislim da su sinoć vidjeli koliko je taj čovjek upravu i koliko želi dobro našem Haretu.

A Perčoli ili Perčola, a prije FakeČola, hahahah, je toliko se ufurao da to nije humano, on je trebao ispasti prošli put , jer jeupao kolegi u dionicu i pjevao je gdje nije trebalo, ali namjerno su ga pustili da ga malo slava podigne i onda treh, i neka su, on da je prošao dalje ne bi se mogao snositi.

Drago mi je za Ilmu, ali ipak Hare mi je draži

Bas suprotno. Slozila bih se mama Almom. Ako gleda u njega ne gleda zato sto joj treba njegovo odobrenje i mora biti po njegovom, vec zena prati tu neverbalnu komunikaciju i sta se dopada njenom muzu, ipak je on kod nje u Beogradu musafir [sm=smiley36.gif]

Drago mi je za Ilmu, Hareta volim onako i volim sto je prosao, jeste da mi je nekako ko kavav mali razmazenko ali dobro pjeva i zasluzuje sto je prosao :)
Percoli mi je presmijesan.

Medić* -> RE: X factor (18.12.2013 13:28:24)

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

meni se ovaj mali haris ne dopada..isto minder puza..samo mu kahva i kocka fali...jednostavno mi se nimalo ne dopada.

ne odpada se ni meni onako fizicki,[sm=smiley36.gif] dijete je svakako ali moram priznati dobro pjeva :)

M kao Mama -> RE: X factor (18.12.2013 14:33:50)

Ma, haris je jedna dobrica, on je još uvijek mlad, premlad, ja ga lično znam i sad je u onoj nesretnoj fafi puberteta, ja sam gal slušala recimo prije tri,četri godine, ma to je puca dvorana, dok se on malo izvuće iz ovog puberteta, vidjet će te, meni se kod njega sviđa što je preskroman, i to će mu puno donijeti, zaista, i kako duša draga reče bit će to sve dobro akobogda, baš je još dijete, a jedva čekam narednu epizodu da vidim mog druga MAida, ja mislim da će njega željko pod svoje uzeti

canim -> RE: X factor (18.12.2013 14:59:38)

Medic koliko ja primjetih sa snimka nije mr.Sandal u Beogradu misafir vec su oni njemu u Istanbulu misafiri [sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>