malena27 RR -> RE: Klinika za oplodnju (18.3.2013 8:17:06)
|
IZVORNA PORUKA: pindalica lijep pozdrav naime zanimaju me vasa iskustva sa Mariborom i inseminacijama.Stara sam 25 godina 2 godine radim na bebi i nista. tako da sam krenula ici u Maribor sve troskove snosim sama i uopče mi nije problem.Tamo smo kod dr.Vlasiljevica i dr.Lea Mlakar stvarno su svi prijatni.prije 4 mjeseca sam uradila laparoskopiju i histeroskopiju,napravljen je drling jajnika,uklonjena pregrada 2 cm ,jajovodi prohodni.poslije toga sam 4 mjeseca bila na klomifenu i nista.Radila sam hormonalne nalaze u određenim danima ciklusa u ponedeljak trebam opet biti u mariboru da vidimo kakva je situacija sa hormonima,prije tri dana sam dosla iz Maribora muz je imao androloga njegova oba spermograma su ok koncentracija sjemenčica 103,cjelokupni broj sjemenčica 288,39,progresivno pokretljivih 60,2,na mjestu pokretnih 7,8 ne pokretnih 32.Kada sam cula da je kod njega sve ok nisam mogla vjerovati počela sam plakat doktor mi je rekao ne plači ti imas dosta folikula nečes ti imat samo jedno djete vec vise njih samo par tableta i to je to..sta vi mislite,ja sam jako zabrinuta sta se događa sa mnom..glava mi puca...
|
|
|
|