Pingvina -> Nasa klemzi rodila svog djecaka!!! (8.11.2013 14:36:28)
|
Drage moje, meni je zapala velika cast da vas obavijestim da je nasa lijepa zajednica bogatija za jos jednog djecaka.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Naime, nasa prekokrasna klemzi ja danas 11:50 postala ponosna majcica malom Ishaku. Pasha je (kao i njegova tetka Pi) skolska beba teska 3400g i duga 52cm. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Mama je dobro, javila se...presretna je, ponosna i kao uvijek prekokrasna. [sm=smiley16.gif][sm=smiley16.gif]Ishak nam je stogao carskim rezom...vise detalja ne znam...ali nisu ni bitni. Od srca zelim dobrodoslicu malom pashi!!Neka ga dragi Bog cuva, neka bude ziv, zdrav i veseo svojim roditeljima puno godina.[sm=metulj.gif][sm=metulj.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif] Cestitke mojoj dragoj klemzi...[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif] Ljubim te sto puta..i od srca se molim da ova sreca koju sada osjecas potraje vjecno. Naravno, da ne zaboravim i ponosnog babu..Ima da mu se pomijesaju svi durovi i molovi kad Ishak zapjeva insaAllah!!! A sad tetke, zaigrajte neka se server srusi...[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]
|
|
|
|