mama75 -> RE: Kisobran kolica (15.4.2011 1:12:17)
|
IZVORNA PORUKA: idacha ja jos u potrazi za kolicima, ovdje nista nema u Tz :( jedino nasla jedna u TL, pogledam cijenu i pise 220, a kao na akciji... ja se odmah uhvatim naucanika, kad ono to neka sifra.. kolica na akciji 599,00KM..Dear God, kupi li to IKO??? ja trazim nesto poput ovih, pa zna li neko gdje se mogu uzeti i cijenu otprilikeeeeeeeeee?? Ova su bubu loco kis kolica [image]http://www4.slikomat.com/10/0415/646-kis-ko.jpg[/image] ili ona BUBU trikolica... Ovo su kolica iz TL i kostaju oko 60-70KM. Kao sto ti je jelena rekla meni su se rasklimala, ali su koristena 2 godine sa starijim djetetom, nosili ih na more 3 ljeta itd itd I sada mogu fino posluziti za neke krace voznje. Polozaj za spavanje nema; ima sjedeci i neki polulezeci, ali mojoj djeci to nije bio problem, a koristila sam ih za ovu stariju vec od 1.rodjendana. Dakle, nisu losa uoste. Imaju slicna u Importaneu dole na -1, cijenu ne znam. E da, ako ti je mali gepek, mozda ce ti teze stati jer su poprilicno duga. Eto, nadam se da sam pomogla.
|
|
|
|