Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
e slatkišase vla ne mogu odreći pokušaću ih makarsmanjiti na minimum a kao mama dojilja nisam sigurna da smijem te čajeve i ostale dodatke koji pomažu topljenju masti mislim da ću jedino pridržavati programa vježbanja
E vala necu ni ja, smanjiti mogu pokusati, ali odreci se necu, ne zelim i ne mogu. Grickalice i sokove mogu prekriziti, i onako ih rijetko konzumiram. Ribu tri puta sedmicno niti mogu, niti hocu, jedino ako moze iz konzerve. Nesto kontam da se ja i je moram nesto pridrzavati prehrane jer imam viska 1-2 kg. Da li je neko dobio prvi video s vjezbama, ja tonigdje nisam nasla. Da li se zeleni caj smije piti ohladjen, ono da napravim ujutro i pijuckam cijeli dan?
kad se zdama popodne vježbat...mm će me ludom porgliasisti
Sa vjezbama aBd startam veceras, kad djeca zaspu !
meni zapinje totalno ovaj video pa sam vidjela samo pola vježbi i dodala neke svoje i na brzinu se slomi....a piše dva kruga...ma jedva jedan.....na kraju trećeg bi bilo maratonci trče poslednji krug....
Počeh i ja danas... Zaista se nadam da ću istrajati do kraja. Malčice prilagođeno što se ishrane tiče, za sada ne želim da izbacim baš sve UH: Odradila sam trening jutros, gledaću da ga radim bar 3x sedmično ujutru.
Nego, piše da je mjerenje ponedjeljkom i da se na mail javi cifra, ja skontah da se javlja minus ako ga ima ili?
ja sam zadovoljna....stvarno sam smanjila obroke,čokolade očima nisam vidjela...jesam danas pojela nekoliko štrudlica ali za razliku od prije kad smažem kutiju ovo je super......pijem zeleni čaj doduše samo na poslu i to jednu šolju...smatram da ako se nastavim koliko toliko pridržavati da če i biti nekog efekta....samo su mi vježbe smor.....odo i njih svršiti......
ja sam zadovoljna....stvarno sam smanjila obroke,čokolade očima nisam vidjela...jesam danas pojela nekoliko štrudlica ali za razliku od prije kad smažem kutiju ovo je super......pijem zeleni čaj doduše samo na poslu i to jednu šolju...smatram da ako se nastavim koliko toliko pridržavati da če i biti nekog efekta....samo su mi vježbe smor.....odo i njih svršiti......
pa beboooooo jedva skonta da si ti, novi avatar ja slatko još uvijek nisam probala a ne može mi biti gore, mami slava, pravim kolače a ni jedan ne smijem probati mislim, smijem ja al neću al ove vježbe su mi katastrofa, ja sam ispala iz kondicije totales