Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja sam tek jutros uspjela otvoriti pravila ishrane, tako da cu ja od sutra startati aBd...samo slatko ce biti problem, ovo ostalo ne bi trebalo.... A L I , posto slavimo ove sedmice rodjendan, nema sanse da ne jedem tortu, unaprijed joj se radujem
Ja sam tek jutros uspjela otvoriti pravila ishrane, tako da cu ja od sutra startati aBd...samo slatko ce biti problem, ovo ostalo ne bi trebalo.... A L I , posto slavimo ove sedmice rodjendan, nema sanse da je nedem tortu, unaprijed joj se radujem
Sretnoooooo nam cureeeeeeeee
samo nađeš način da jače sagoriš kalorije taj dan...pa nije svaki dan divan dan
Ja sam tek jutros uspjela otvoriti pravila ishrane, tako da cu ja od sutra startati aBd...samo slatko ce biti problem, ovo ostalo ne bi trebalo.... A L I , posto slavimo ove sedmice rodjendan, nema sanse da je nedem tortu, unaprijed joj se radujem
ja jedino ness da izbacim ... samo moram pitat doktoricu smijem li ja čajeve ove slatkiša se čuvam i tako... a sad ovo oko jela...nešto haman ne razlikuje se do mog ustaljenog raporeda niti je hrana koju inače ne jedemo...
samo eto...ovo vježbanje...da ja zovnem rpofesora da me natjera i tako to
ja jedino ness da izbacim ... samo moram pitat doktoricu smijem li ja čajeve ove slatkiša se čuvam i tako... a sad ovo oko jela...nešto haman ne razlikuje se do mog ustaljenog raporeda niti je hrana koju inače ne jedemo...
samo eto...ovo vježbanje...da ja zovnem rpofesora da me natjera i tako to
ja ness moram izbaciti ...pa gricni ovo gricni ono...slatkiši mi nisu problem...jutros sam već ignorisala čokoladu koju je mm kupiouz kafu... hljeb? često ga uopste ne jedem uz rucak ....i to mi je ok...samo mi nije ok kad mi neko kaže"NE hljeb" onda mi se iz inata jede
cao cure, ja samo da vam pozelim srecu, vidim tema uzavrela, nadam se da cete uspjeti!Ja cu probati po svom jer ne vjerujem u ove totalne zabrane, al cu vas pratiti i mozda po koji savjet pokupiti!Sretno!
e slatkišase vla ne mogu odreći pokušaću ih makarsmanjiti na minimum a kao mama dojilja nisam sigurna da smijem te čajeve i ostale dodatke koji pomažu topljenju masti mislim da ću jedino pridržavati programa vježbanja
e slatkišase vla ne mogu odreći pokušaću ih makarsmanjiti na minimum a kao mama dojilja nisam sigurna da smijem te čajeve i ostale dodatke koji pomažu topljenju masti mislim da ću jedino pridržavati programa vježbanja
E vala necu ni ja, smanjiti mogu pokusati, ali odreci se necu, ne zelim i ne mogu. Grickalice i sokove mogu prekriziti, i onako ih rijetko konzumiram. Ribu tri puta sedmicno niti mogu, niti hocu, jedino ako moze iz konzerve. Nesto kontam da se ja i je moram nesto pridrzavati prehrane jer imam viska 1-2 kg. Da li je neko dobio prvi video s vjezbama, ja tonigdje nisam nasla. Da li se zeleni caj smije piti ohladjen, ono da napravim ujutro i pijuckam cijeli dan?
E vala necu ni ja, smanjiti mogu pokusati, ali odreci se necu, ne zelim i ne mogu. Grickalice i sokove mogu prekriziti, i onako ih rijetko konzumiram. Ribu tri puta sedmicno niti mogu, niti hocu, jedino ako moze iz konzerve. Nesto kontam da se ja i je moram nesto pridrzavati prehrane jer imam viska 1-2 kg. Da li je neko dobio prvi video s vjezbama, ja tonigdje nisam nasla. Da li se zeleni caj smije piti ohladjen, ono da napravim ujutro i pijuckam cijeli dan?
I ja sam upute tek sinoc uspjela otvoriti. Poslala sam ih mm da mi isprinta. Video sa vjezbama jos nisam pogledala, a nadam se da nisu teske
Slatko ne mogu potpuno izbaciti ali cu se potruditi da ga sto manje jedem. A tako i kruh. Ostalo sve je ok.
Neću ni ja zbog dojenja ići s drastičnim mjerama. Zeleni čaj ionako pijem...ne vjerujem da smeta dojenju. A dojenje u ovom slučaju možemo shvatiti samo kao saveznika u mršanju
čajevi koji oslobađaju toksine, prečišćavaju organizam i ponmažu topljenu masti nisu preporučljiviji dojiljama jer se toksini izlučuju u mlijeko radije provjeri jeli zeleni čaj spada u tu kategoriju