Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Evo da se i ja javim,prijavila se,ali najvise zbog plana ishrane i vjezbanja,ima da se zategnemo
Sretno nam
i ti ćeš u prvi red ako šta budu snimali
"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
Ma ja se ne bojim nicega,uvijek mogu odustati. Samo se nadam da ce taj plan ishrane biti sa normalnom hranom,a ne sa nekim vockama i povrckama sto nikad nisam ni pribala,na pr. articoke & co.
Ovo je i meni palo na pamet....ima na netu koiko hoces tih planova ishrane ali brate kad lupi neku namirnicu
Valjda ce biti nesto normalno....ono, sa cokoladama i tako to
ma kakvo snimanje.... zancemo detalja vise uskoro... zamoicu ih da nam redovno javljaju...ionako do 1.12. ima jos
mene samo treba natjerati da redovno i normalno jedem.... kod mene dorucak ne postoji...cesto i rucak a onda se za veceru obzderem..... mada u stvari ne bude to velika koicina nego pregladnim pa i ono sto pojedembude mi ogromno.... treba mi uvesti disciplinu...
i da mi vise proradi lift...ko kaze da penjanje uz stepenice mrša, laže....čim se popnem na 7. sprat smažem red čokolade...što obično nikad ne radim
ma kakvo snimanje.... zancemo detalja vise uskoro... zamoicu ih da nam redovno javljaju...ionako do 1.12. ima jos
mene samo treba natjerati da redovno i normalno jedem.... kod mene dorucak ne postoji...cesto i rucak a onda se za veceru obzderem..... mada u stvari ne bude to velika koicina nego pregladnim pa i ono sto pojedembude mi ogromno.... treba mi uvesti disciplinu...
i da mi vise proradi lift...ko kaze da penjanje uz stepenice mrša, laže....čim se popnem na 7. sprat smažem red čokolade...što obično nikad ne radim
ma sta se ti javljas, pa ti si maca ipo
a ti vitkice bježi s teme
Imam 61 kg, a toliko nikad nisam imala osim u trudnoicama. Strh me da ne odem helac. Interesuje me taj plan ishrane i malo fitnesa nije na odmet. Halalim 1kg