|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: RR u Zabranjem forumu kod Aleksandra Hršuma
19.2.2009 13:42:17   
Gigana
IZVORNA PORUKA: Zoe

To je odlično user posted image user posted image user posted image , stižem i jauser posted image
Teme: 1. Vantjelesna oplodnja- zašto u FBiH nema besplatnog prvog pokušaja
         2. Odnos prema porodiljama -  definitivno uređene naknade za porodilje - i to za svaki kanton izjednačene.
         3.  Odgovornost ljekara za pogrešne dijagnostike i dovođenje trudnica
             do gubitka ploda/bebe ili života trudnice/porodilje..

možda se sjetim još nečegauser posted image  

Potpisujem ove teme, a pogotovo ovu pod rb.3.  Ja bih još dodala temu "Ginekolozi- koliko su zaista stručni u svom poslu?"

Vedo 2007.g. i
Esma 2012.g.

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 151
19.2.2009 13:55:25   
Aminad
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja bih za temu generalno : Majčinstvo!
Potpisujem ovo što je Zoe spomenula i mislim da bi bilo fer barem ukratko spomenuti upravo ove osnovne probleme kroz koje prolazi svaka porodica, odnosno žena, majka, trudnica, porodilja, dojilja!
Samo bih još dodala ovo što je i Emina spomenula:Odnosi/tretiranje zaposlenih u bolnicama
(sestre, doktori, babice) prema porodiljama...

Merjema 02.08.2002.
Imran 11.11.2005.
Burhan 27.11.2007.

(odgovor članu Gigana)
Neposredna veza do poruke: 152
19.2.2009 13:57:55   
mamyca

IZVORNA PORUKA: Aminad

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Potpisujem ovo što je Zoe spomenula i mislim da bi bilo fer barem ukratko spomenuti upravo ove osnovne probleme kroz koje prolazi svaka porodica, odnosno žena, majka, trudnica, porodilja, dojilja!
Samo bih još dodala ovo što je i Emina spomenula:Odnosi/tretiranje zaposlenih u bolnicama

Potpisujem.user posted image user posted image

Hamza 11.3.2008.

(odgovor članu Aminad)
Neposredna veza do poruke: 153
19.2.2009 14:22:11   
nikita
Hay zene , na kojem je to programu i kojim danom bude ?

(odgovor članu mamyca)
Neposredna veza do poruke: 154
19.2.2009 14:23:24   
mamyca
Na Pinku i bude cetvrtkom,sad ne znam je li u 20h ili u 21huser posted image .

Hamza 11.3.2008.

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 155
19.2.2009 14:27:01   
Vedica
ja potpisujem postove eminica*, zoe i aminad

mislim da bi trebalo generalno govoriti o vaznosti majcinstva ali i o problemima sa kojima se suocavaju trudilice, trudnice i majke, pocevsi od odnosa ljekara i sestara, poslodavaca, porodiljskih naknada i svega ostalog.
Naravno u svakom slucaju treba staviti fokus i na RR jer ipak je to svijetla tacka (bar u mom zivotu kada sam suocena sa teskocama pri zacecu).

Quien con fe sabe esperar, ve al fin la suerte llegar!

(odgovor članu mamyca)
Neposredna veza do poruke: 156
19.2.2009 14:29:13   
Visnja RR
pored svih "problema" koje treba spomenuti treba se drzati i onog "pozitivnog" tj optimisticnog u nama sto imamo na RR...
dakle RR kao forum gdje sirimo pozitivine vibrice user posted image ...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Vedica)
Neposredna veza do poruke: 157
19.2.2009 14:30:32   
ElmaB
Super jako mi je dargo da smo uspjeli, nadam se da cu i ja moci prisustvovati!user posted image

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 158
19.2.2009 14:39:52   
bubamara80
user posted image Odnosi/tretiranje zaposlenih u bolnicama

user posted image Koliko nam drzava pomaze u naknadama (bolovanje, porodiljske naknade, djeciji doplatak) kako se odnosi poslodavac  prema porodiljama nema nikakve naknade od njih (jer dobrovoljno), tjera te da počneš raditi sa 6.mjeseci a ne da kasnije skraćeno radno vrijeme niti izlaz za dojenje bebe ( ko stoji iza nas ako se usprotivimo takvom tretmanu?)

Ten tiny little fingers that always want to play,
That never stop exploring the wonder of today.
Ten tiny little fingers that from the very start,
Will reach out for tomorrow yet always hold your heart

Moje srce se rodilo 25.09.2008

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 159
19.2.2009 14:45:08   
Visnja RR
licno mislim da se  na forumu nece previse pricati o svim tim problemima jer su to teme koje su vec obradjene na forumu pojedinacno...
tema ce biti uloga RR u nasim zivotima ...tako da...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu bubamara80)
Neposredna veza do poruke: 160
19.2.2009 14:47:36   
batterfly
IZVORNA PORUKA: Aminad

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

pored svih "problema" koje treba spomenuti treba se drzati i onog "pozitivnog" tj optimisticnog u nama sto imamo na RR...
dakle RR kao forum gdje sirimo pozitivine vibrice user posted image ...

Ovo cu da potpisem, stoji, i ja sam istog misljenje...I jos da se ponudim, ako bilo kako mogu pomoci, tu sam!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aminad)
Neposredna veza do poruke: 161
19.2.2009 14:49:15   
batterfly
Samo jos da napomenem da niste javili ili ni vi jos ne znate, kakav je stav administratora po ovom pitanju??'

(odgovor članu batterfly)
Neposredna veza do poruke: 162
19.2.2009 15:16:33   
ziki
user posted image user posted image user posted image za RR, glasam za prijedloge koje su dale Zoe, Emina* i Aminad. To su problemi sa kojima se suocavamo i o kojima na RR raspravljamo, pronalazimo podrsku, utjehu i informacije.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu batterfly)
Neposredna veza do poruke: 163
19.2.2009 15:35:21   
sabas
izvinite citam i citam i nikao da nadjem da li je termina za emisiju zakazan , ovaj cetvrtak ili slijedeci ili nekada u buducnosti, voljela bi da gledam

podrzavam teme od zoe, kao i tema uluga RR jer da nije RR dr bi me 'saltali' od toga da ti kazu da ce nesto da ti rade neku op a ne kazu sta se tu radi
U svakom slucaju mislim da je RR svima nama podrska u borbi za nese bebice, jer ovdje sam nasla najvise razumjevanja i utjehe za moje licne probleme.

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 164
19.2.2009 15:49:01   
alisa grabus
Kada je ta emisija i kako se dolazi u studio ili su gosti vec odredjeni?

(odgovor članu sabas)
Neposredna veza do poruke: 165
19.2.2009 15:50:29   
Emina*
Mislim da je mama alma vec napisala..
Sredinom marta, ili krajem marta ce biti emisija... user posted image   user posted image

Bakir
20.04.2008.

(odgovor članu alisa grabus)
Neposredna veza do poruke: 166
19.2.2009 16:11:04   
Anoniman
Ja se slazem prvo sa Visnjom. Jer je ideja krenula od RR. Pa onda odatle krenut na najvaznije teme, a to su one koje su ostale forumasice rekle, znaci trudnice, majke, trudilice u drustvu i odnos zajednice, drustva, poslodavaca, vlasti prema nama.
Nista zene, dogovarajte kaficu da se sastavi dnevni red.

(odgovor članu Emina*)
  Neposredna veza do poruke: 167
19.2.2009 16:35:30   
sabas
e dobro ima do marta

zasto sam na RR , trudilica sam i najbolje moje suborke trudilice znaju o cemu pricam Jedino me one razumiju u potpunosti, citamo nalaze jedne drugoj jer dr nam ne govore nista (sklapamo mozaik iz sturih inf od dr)
Razmjenjujemo iskustva , da nije RR pet puta bi me vracali dr jer nemam odredjenu dokumentaciju (a ne kazu da treba ) Tako da osim tema koje ce biti na emisiji, RR nebi bila ovako posjecena da u nasem zdravstvu nije kako se to po naski kaze 'javasluk' i samo te skidaju sa dnevnog reda i neradnici traze neke povlsatice mj dr opste prakse efektivno radi 1 sat i ona de se mjeri sa dr Godinjakom.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 168
21.2.2009 7:28:37   
ena0002
Potpisujem gore navedene teme user posted image user posted image user posted image  i ovu ideju uopste. Ponekad gledam tu emisiju i znam da Hrsum pozove vise gostiju, i mislim da bi bilo jako dobro ako bi mu dr. Godinjak mogao gostovati. A njegovim prisustvom bi pokrili temu "vantjelesna oplodnja" i lijecenje steriliteta uopste.

(odgovor članu sabas)
Neposredna veza do poruke: 169
21.2.2009 8:33:43   
vjestica
bila je već tema vantjelesna oplodnja i tad je gost bio Mehmedbašić

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 170
5.3.2009 14:27:43   
ElmaB
Drage moje!

Mama Alma me zamolila, posto ona trenutno ima problema sa internetom, da vam kazem da je Aleksandar Hrsum rekao da u ponedjeljak 10. marta u prostorijama televizije "Pnik" u 14 sata, bude radni sastanka vezano za snimanje emisije. Ko god hoce moze doci! Ako imate nekih pitanja, posaljite mi PP i ja cu vam dati Almin br telefona da se s njom dogovorite oko detalja!

Pozdrav!

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 171
5.3.2009 14:56:31   
andji
Elma zar ponedeljak nije 9ti mart?user posted image user posted image user posted image user posted image il sam se i ja zeznula

E ne trebate više glasati ni na jednom takmičenju,konačno,zar ne???!

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 172
5.3.2009 15:41:52   
ElmaB
Pardon, jeste. Znaci 9. mart, ponedjeljak, u 14 sati radni sastanak kod Aleksandra Hrsuma u prostorijama Pink televizije u Sarajevu!!!!

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu andji)
Neposredna veza do poruke: 173
8.3.2009 15:06:49   
ElmaB
Moram vas obavijestiti da je termin promijenjen. Radni sastan kod Aleksandra Hrsuma u prostorijama televizije Pink je u ponedjeljak, 16. marta u 14 sati.

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 174
8.3.2009 15:17:54   
bebana27
to je super.koliko se je forumasica javilo?
ja sam jedna trudnica rado bi prisustvovala emisiji ali ne znam da li idu sve sa foruma(mislim koje zele)ili samo neke odredjene

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *