Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: RR u Zabranjem forumu kod Aleksandra Hršuma 15.4.2009 2:03:31
lely
Ja sam vec napisala da necu moci doci (na temi Prijava za ucesce u emisiji "Zabranjeni forum"),ali mescini to niko nije vidio. Pa da evo i ovdje kazem da cu vas ipak gledati preko tv-a,sprijecena sam da dodjem i jako mi je zao
RE: RR u Zabranjem forumu kod Aleksandra Hršuma 15.4.2009 9:44:24
mišur
A šta nam je sa Eminom i Amrino? Vidim da ih nema na spisku.. Ja bih tako rado došla u emisiju, a pogotovo u Sarajevo, baš sam ga se poželjela, ali daleko mi je...I ne znam kud bih sa ovim mojim prasencetom... Ali stavila sam podsjetnik u telefon da slučajno ne zaboravim i bodriću vas svim srcem iz Banja Luke... Jedva čekam emisiju...
RE: RR u Zabranjem forumu kod Aleksandra Hršuma 15.4.2009 12:27:46
mišur
Draga Višnja, nemam kome Luku ostaviti, jedino da njega povedem sa sobom Već sam se ja raspitala kod mame i mm -mama ima nekakve komisije četvrtkom popodne, a mm je druga smjena. A baš bi bilo fino malo skoknuti do Sarajeva...