Alma_27 -> RE: Gdje spava vasa beba? (5.7.2012 19:07:14)
|
IZVORNA PORUKA: vjestica imamo klasični bračni krevet doduše nerijetko ja završim sklupčana na dnu kreveta [sm=smiley36.gif] i mi smo njen krevetac primakli našem krevetu,pa nekad spava pola u svom krevecu, pola kod nas, nekad samo u svom krevecu, nekad skroz kod nas inače još niakd u koamdu niej prespavala noć, pa mi je ovo najlakši način da se i ja najviše naspavam bilo bi mi teže da moram ustajati i ići do njenog kreveta ili još gore, u drugu sobu a to da poštedim muža, jest aha [sm=smiley36.gif] jedino akd bi bilo naizmjenično, nisam mu dala da se odseli iz kreveta ni u najčešćim buđenjima, pa ni sad, eto ko on se treba naspavati, a ja ne trebam [sm=smiley29.gif] ja (ili rjedje muz) odem u njihovu sobu kad cujem da me stariji zove i spavam na kaucu pored njegovog kreveta. za sekundu se stvorim tamo [sm=smiley36.gif]. jedno jutro sam se tako probudila i nakon jedno pola sata (oduzilo se mazenje :)) skontam: hej, pa ja nisam sinoc ovdje zaspala! kad sam presla pojma nemam [sm=smiley36.gif] haha i jos nesto, prebacila ja njega tako jednom na taj kauc i prevrce se dijete i okrece i na kraju rece: mama, vrati me u moj krevetac [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|