Skvo RR -> RE: Gdje spava vasa beba? (19.2.2010 11:52:45)
|
IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: SailorMoon Ja i mm eto abd planiramo bebu i vec smo se dogovorili da ce beba odma u svoju sobu ici. Jer mi je nakraj pameti da spava samnom (iz razloga sto je vec ivana navela) a da stavljam njen krevetic u moju sobu nema smisla, zasto, pa zato sto bi razmak od mog kreveta do njenog bio gotovo isti kao da je u njenoj sobi, jer su odma vrata do vrata. Planiram da kupim ko onu americku fotelju koja se ljulja za dojenje. A isto tako sam od dosta zena cula da nema potrebe da se djete kad predje 6 mjeseci noci doji ili hrani. Ni moja mama mene nije noci hranila i nikad nisam sa njom spavala u krevetu. i ja sam ovako razmisljala...ali kada sam rodila sve se promijenilo, jer kada bolje razmislis sve zivotinje spavaju uz svoje mlado...kvocka lezi na svojim pilicima, maca i cuko prigrle svoje bebice, kengur je u majcinoj "vreci", mama majmunica zagrli svoje mladunce, pingvin sjedi na njemu...i tako u nedogled i to ima svoj razlog. Osim naravno sto je lakse, sto se ne moras dizati 100 puta (jer se zna desiti da ga taman uninas i legnes a on se probudi...i tako 20 puta, pa ti se ne isplati vracati u krevet...bebi je potrebno i da cuje tvoje disanje...da se osjeca sigurno...da nije samo na ovom svijetu...ali eto...svako ima svoje, ja samo kazem da je prirodnije da spavate u istoj sobi..ne mora s vama u krevetu ali barem s vama u sobi Ista stvar kao i dadada,,,,meni se nervni sklop promijenio danom poroda,,,i jos traje,,,,,[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|