idana_85
|
IZVORNA PORUKA: Inayat Ne znam ali mene bi bilo strah s bebom u istom krevetu. Sto je sigurno, sigurno je... Revati i moj je muz bio u izbjeglistvu prvih nekoliko sedmica dok meni nije puko film pa se vratio Sto se tice baby alarma ja imam jedan i koristim ga dok mala spava po danu. Nas komsiluk je jako veliki i izgleda da se nedavno rodila jedna beba, pa kad je glavno postolje monitora iskljuceno a onaj dio koji se moze nositi iz prostorije u prostoriju ukljucen nas monitar hvata talase drugog monitora tj porodice koja ima tu bebu i mi sve cujemo kao da su u drugoj sobi u nasoj kuci. Jako me to nervira, a i strah me naprosto od pomisli da i mene neko tako slusa, a ja veze nemam. Ne znamo koje ta porodica ali po prici su bijelci i imaju psa u kuci Cudna jada od monitora Hehe, nas fata sve zivo i susti boze sacuvaj, valjda ovdje visoko i prometno....Krevetic je s nama u sobi. A ja dojim od pocetka sjedeci,da me ne bi san savladao, i ovako me baca, a i ne bih da spava s nama, mm se vrti ko lud, mene izubija,nedajboze njega, niti zelim da se navikava na to da spava s nama. Ja sam laganog sna,al opet sta znam, san je bezsvejsno stanje...Isto tako je i danju, fino pajki u svom kreveticu, jedino kad su ga zubici mucili spavao je kraj mene, jer je inace samo vristao. Kad su popustili, osladilo mu se, al onda spava po 3-4h, samo provjeri jesam li tu, i nastavi. Tako da sam to ukinula, onda nocu spava manje, nadigne se ujutro u 4h. Kada se prestane buditi nocu,nadam se da ce do tada imati svoju sobu i tamo ce spavati, naravno, vrata ce biti otvorena.