Visnja RR
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Da li se vama dešava da imate vjetrove iz rodnice? To mi je grozno i ne mogu to kontrolisati. Koji je uzrok? Da li se spriječiti? Nije zeza, zbilja imam taj problem. IZVORNA PORUKA: Dida79 Jel ti se to desava ni cim izazvano ili kad imas odnos? IZVORNA PORUKA: Visnja RR za vrijeme odnosa je to normalna pojava... nema razloga da ti je neugodno... kad sve prodje zajedno sa svojim partnerom se nasmij tome... IZVORNA PORUKA: taurus prilikom odnosa ovisno o pozi koju prakticirate dolazi do ulaska zraka u rodnicu i nakon odnosa taj zrak moora izaći jer su fiziološki zidovi rodnice "sastavljeni" i taj zrak uzrokuje "vjetrove" IZVORNA PORUKA: teacher75 mislim da je jednostavno u pitanju "vakum" IZVORNA PORUKA: SailorMoon IZVORNA PORUKA: taurus prilikom odnosa ovisno o pozi koju prakticirate dolazi do ulaska zraka u rodnicu i nakon odnosa taj zrak moora izaći jer su fiziološki zidovi rodnice "sastavljeni" i taj zrak uzrokuje "vjetrove" Tacno tako i ako ti je partner imalo iskusan, to mu nece biti nista novo i zna ce da to mora biti tako. No sikirli Ali jeste nezgodno kad se prvi put desi a neznas kako i sta IZVORNA PORUKA: frenkoza ma nije to bas sad toliko uzasno sramotno..... tokom odnosa kao sto rekose vec, sasvim je to normalno.... meni se nedavno desilo iz cista mira.... i isto sam se pitala sta bi??? bas mi onako cudno.... IZVORNA PORUKA: dadada praktican savjet manje dole...vise gore IZVORNA PORUKA: sporty mamaa IZVORNA PORUKA: dadada praktican savjet manje dole...vise gore IZVORNA PORUKA: Skvo RR IZVORNA PORUKA: dadada praktican savjet manje dole...vise gore IZVORNA PORUKA: veeseelaa često mijenjanje poza, uglavnom onih kad je partner s bočne strane i kod čestog vadjena penisa dolazi do navedenog Neznam šta ti ima biti neugodno al ako ti je baš neugodno koristi pozu on straga a ti što manje širi noge i ne daj mu da penis stalno vadi iz vagine ili budi ti na njemu Znam neke koje su rekle tek kad dodje do vakuma znam da sam imala dobar sex! eto čestitam ti na dooobrooom sexu, mnoge bi ti pozavidjele IZVORNA PORUKA: Apotekarka vesela nas sexi majstor IZVORNA PORUKA: Galicia Dobro ti je vesela rekla. Svima nama se to desava i sasvim je prirodno. Meni bude jos drago, jer znam da uzivam maxi. Ali frenkoza je u pravu, ponekad se isto desi, iz cista mira, da vjetric koji puhne dole. Pa me iznenadi... :) IZVORNA PORUKA: veeseelaa IZVORNA PORUKA: Apotekarka vesela nas sexi majstor hahahah ma kakva ja IZVORNA PORUKA: Galicia Dobro ti je vesela rekla. Svima nama se to desava i sasvim je prirodno. Meni bude jos drago, jer znam da uzivam maxi. Ali frenkoza je u pravu, ponekad se isto desi, iz cista mira, da vjetric koji puhne dole. Pa me iznenadi... :) upravo, zato draga moja budi sretna, a naziv ti je teme bezveze skroz, čuj užasno sramotno???? bježi ba, kao što rekoh to samo znači da uživate maximalno! IZVORNA PORUKA: veeseelaa a još nešto (ako te već nisam razuvjerila da nema razloga za stid) malko pusti muziku dok se sexate i partner neće ni skontati il malu pusti glas IZVORNA PORUKA: Anoniman Desi se to i za vrijeme odnosa i to mi nije problem, više me brine onako iz čista mira, strah me da bi se to moglo desiti u javnosti( na poslu nema nikakve buke koja bi to mogla prikriti). IZVORNA PORUKA: veeseelaa a da svako jutro radiš vježbe prije polaska na posao, u smislu stezanja vaginalnih mišića i opuštanja istih? mislim da bi eventulani vazduh "otišao" i bila bi mirna cijeli dan Možda da skontaš šta je uzrok tome, neki način sjedenja, sex noć prije ili nešto treće? ne da bi izbjegavala sex ne do Bog nego da bi se sama u jutranjim satima pomoću vježbi riješila eventualnog vakuma IZVORNA PORUKA: mrkva I meni se to desavalo,doduse prilikom odnosa, ali sjećam se da mi se znalo desiti kad ležim na ledjima i hoću da ustanem vjetar izleti iz cista mira i to mi se desilo par puta dok sam bila djevojka, ma nista ti nisam pomogla al eto sjetih se da se i meni desavalo IZVORNA PORUKA: Anoniman IZVORNA PORUKA: veeseelaa a da svako jutro radiš vježbe prije polaska na posao, u smislu stezanja vaginalnih mišića i opuštanja istih? mislim da bi eventulani vazduh "otišao" i bila bi mirna cijeli dan Možda da skontaš šta je uzrok tome, neki način sjedenja, sex noć prije ili nešto treće? ne da bi izbjegavala sex ne do Bog nego da bi se sama u jutranjim satima pomoću vježbi riješila eventualnog vakuma Uzrok tome...ne znam...dešava se nekoliko dana za redom u toku jednog ciklusa, i onda nema ništa. Ta tvoja vježba, prijedlig, to je super, moram probati. A neću izbjegavati sex, obećavam IZVORNA PORUKA: Anoniman IZVORNA PORUKA: Anoniman Da li se vama dešava da imate vjetrove iz rodnice? To mi je grozno i ne mogu to kontrolisati. Koji je uzrok? Da li se spriječiti? Nije zeza, zbilja imam taj problem. mislim da je to sasvim normalno , i nemas se sta brinuti IZVORNA PORUKA: Visnja RR kad je normalno zasto onda pisete pod anoniman ta opcija bas govori koliko vas je stid napisati nesto sasvim normalno... "baloncici" za vrijeme odnosa se cesto desavaju kad sex ne traje samo 10 minuta... IZVORNA PORUKA: iv@ncica i meni se za vrijeme sexa zna desiti..to je normalno....a inace se zna desiti kad tek dobijem ono prvi dan dok ne krene curiti..imam osjecaj da prvo zrak krene pa onda ostalo ...to nije sramota..to je nesto normalno IZVORNA PORUKA: koka i po Meni se prvi put desilo poslije drugog poroda,jer mi je babica rekla da "sam se rasila" i das mi je sada xxxl Mozda je to uzrok IZVORNA PORUKA: Anoniman IZVORNA PORUKA: Visnja RR kad je normalno zasto onda pisete pod anoniman ta opcija bas govori koliko vas je stid napisati nesto sasvim normalno... "baloncici" za vrijeme odnosa se cesto desavaju kad sex ne traje samo 10 minuta... Meni je jasno da to nije ništa zabrinjavajuće, ali da me je stid , jeste...i kad bi se to desilo u javnosti, prvo što bi ljudi pomislili, bilo bi da puštam vjetrove. A da objašnjavam samu pojavu..ne hvala. Pišem pod anoniman jer je meni ovo previše lično. IZVORNA PORUKA: Galicia Anonimna, ja sam jednom pustila golubcica iz gospodjice, i to na poslu, doduse nije glasno, kao sto kad normalno ispustis gas, ali ipak se culo. Zamisli radim u bolnici do mene Doktorcic udaljen metar i po, sami ja i on, i moj golubcic...On je cuo, okrenuo se i nista... Samo sam rekla, ups i nasmijala se. :) Ma starka, nista se ne sikiraj, sve sto je od nas, dobro je. Sve dok ne ubijas, dobro je. P.S. Evo moj dragi suflira kaze "Zdrav insan prdi i iz gospodje".. IZVORNA PORUKA: koka i po IZVORNA PORUKA: Galicia Anonimna, ja sam jednom pustila golubcica iz gospodjice, i to na poslu, doduse nije glasno, kao sto kad normalno ispustis gas, ali ipak se culo. Zamisli radim u bolnici do mene Doktorcic udaljen metar i po, sami ja i on, i moj golubcic...On je cuo, okrenuo se i nista... Samo sam rekla, ups i nasmijala se. :) Ma starka, nista se ne sikiraj, sve sto je od nas, dobro je. Sve dok ne ubijas, dobro je. P.S. Evo moj dragi suflira kaze "Zdrav insan prdi i iz gospodje".. ova ti je dobra IZVORNA PORUKA: anitaMO tako sam i ja jednom,sreća dijete bio sa mnom pa ja na nju svalaila. IZVORNA PORUKA: MarinaDK Vesela i Visnja su dale bas dobre savjete, potpisujem....Vjezbice ujutro, a prilikom sexa je sasvim normalno, desavalo mi se to i prije poroda, znaci sex je dobar tj uzivas u njemu, samo se opusti... IZVORNA PORUKA: chuci čini mi se da je ova tema na pogrešnom pdf-u. ja kad sam vidjela mislila neko opet pobio djecu ili tako nešto ne daj Bože. Ovo mi je gori naziv teme od onog hitno! a da odgovorim na temu. meni ovo uopšte nije ni užasno ni sramotno. kad mi se desi pred mm (a to je uvijek slučaj) ja sam na početku govorila to je samo zrak, a uvijek nam je to bilo smiješno. baš je ono sexy zvuk u sred frke . sad mm kaže zrak zrak i smijemo se. ali mi je on ukrao rečenicu, pa kad se njemu otrgne golupčić kaže samo zrak zrak. a pred nekim drugim mi se ne može desiti jer kad osjetim da bi moglo stisnem mišiće, ove što ti govore veeseelaa i višnja, i ne može ništa pobjeći.