RE: Kako spavaju vaši dvogodišnjaci?? (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Djeca

Poruka

minie -> RE: Kako spavaju vaši dvogodišnjaci?? (19.6.2014 22:30:25)

Moj R ima 2 god i 8 mjeseci i odavno prespava po cijelu noc, jedino se ponekad probudi kad hoce da piski. Dojio je 2 god i 3 mjeseca i prije toga je poceo spavati po cijelu noc. Ustane ujutru nekad u 8, nekad u 10, ali mi po danu nikako nece da spava, rijetko kad se desi da malo zaspi. Navecer zaspi nekad oko 10, nekad tek u 12. Probala sam mu uvesti ovo dnevno spavanje, ali otkako je prestao dojiti nece po danu da spava.

bebaa -> RE: Kako spavaju vaši dvogodišnjaci?? (19.6.2014 22:34:55)

moje dijete ima 20 mjeseci......[sm=smiley1.gif]
nismo za ove teme ali eto da se javim...on još od prije prvog rođendana prespava cijelu noć...mislim oko 7 mj. da je počeo baš bez buđenja jer je dojio samo 4.5 mj.......i dan-danas spava tako....naveče ga stavim najdalje do pola 10 i ujutro prije 7 je na nogama....[sm=smiley1.gif]
preko dana ima jedno spavanje od skora.......[sm=smiley1.gif]

Medi_87 -> RE: Kako spavaju vaši dvogodišnjaci?? (20.6.2014 11:27:29)

Minie ni M odavno ne spava po danu, nema sanse jedino ako se probudi u 7 sto je rijetkost [sm=jezicek.gif] ali zato spava od pola deset navecer do 9, pola deset ujutro [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] znam zavidite mi
Majii od moje prijateljice maleni ima tri godine i tri mjeseca i dan danas je po noci prava nespavalica [sm=smiley13.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]