senoenamine -> RE: sum srca (17.1.2009 22:25:31)
|
Ma ne panicarim bas toliko,jer i ne znam sta i kako je.Kod nas u Bihacu ima kardijolog dr Fatima Begic,fakat joj je tolika guzva da za decembar mj nismo mogli zakazati termin.U petak sam malenu vodila kod njenog dr pedijatra i rekla nam je da sigurno ima sum i da ga cuje preko slusalica.Naime ona je meni fb zdrava,fino doji i spava.Preko noci uglavnom se budi 1-2 puta da bi dojila,a dan je malo nemirniji.Stvarno je zivahno dijete,vec sad se sama hoce podignuti sto bi rekli sad bi poletila da moze,takva je.Vesela je i grguce,smije se!Nerazumijem tu anemicnost sto je spomenula mama debeljuca???Zana 08 hvala za preporuku ali cu ipak sacekati kako cemo proci kod dr u Bihacu,pa ako bude potrebno ici dalje,idemo.Ali se akobogda nadam da nece biti potrebe.Neznam da li je vama poznato i da li zapravo ima istine u tome ali kazu djete koje ima sum treba da se pazi od placa,znaci da puno ne place kao i ovo da djeca budu plava kad placu.Ali mislim da to ipak zavisi od tog stepena.Nisam ni pomislila da se tako razlikuju,vama svakako puno hvala,pa ako jos ko ima kakav komentar,bujrum a ja cu u ponedjeljak zvati pa ako dobijemo termin javicu kako je prosao pregled!Puno pozdrava
|
|
|
|