Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ne cekam dobila sam zeleno svjetlo, ali mi nesto spnu u uho da vidim sta ako se doji...Sutra cu da nazovem hecima,da priupitam....
Prva tetovaza ce biti featherstar ili nasa petokraka vjerovatno na ramenu jer planiram jos jednu imalo vecu pa sve zavisi kako ce se slagati...Za drugu ce trebati mnogo vise tinte
Ja obožavam tetovaže. Imam jednu u donjem dijelu stomaka. Planirala sam jednu i na leđima, malo veću. Dugo sam htjela jedan simbol i onda vidim neki dan ovu sliku i predomislim se
i skontam , što da budem kliše
< Poruku je uredio MicoTico RR -- 13.2.2016 19:29:11 >
Inače, mm i ja smo veliki ljubitelji tetovaža. On ima jedan veći tribal na ramenu i sad planira uraditi neki cover ili izvesti nešto iz nje, da je malo "osavremeni".
Meni su cool tetovaze BoZe Vrece. Mozda bih se i tetovirala. Nasla bih sta. Ima par stvarcica koje mi se svidjaju. Ali nemam mjesto pogodno. Za svako mjesto nadjem neki izgovor.
moje tetovaže su 20 godina stare. tribal je takav kakav je i bio a ova na nozi se mora osvježiti....već su joj boje malo izblijedile iako je još uvijek lijepa.
Mamin čupa čups - dala si mom životu smisao. 20.07.2014.
Evo da malo aktiviramo temu :) Imam pitanje za pirsing na uhu ...prije 3 mj sam probusila lijevo uho (znaci sad imam dvije rupice ) al me jos uvijek boli znaci ako malo zakacim il me djeca slucajno zakace odmah se zagnoji i izadje neka prljava krv Tad saperem fizioloskom i naredni dan bude ok Al sam vec mislila dosad cu moc zamijeniti nausnicu jer jos uvijk imam onu sterilnu sto mi ke probusila ...sta mi je ciniti ??? Hoce li ikad fino zacijeliti i da ne boli il ce ovako stalno biti ne bih voljela da moram skinut nausnicu i nikad vise ne stavim kad sam vec skupila hrabrosti da probusim onda bih voljela da tako i ostane :) Molim savjet kakav kako da brze ovo postane normala
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"