Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja sam imala pirsing u nosu, pa onda ispod donje usne...sad su samo rupice :) izvadila kad sam polagala rimsko pravo i nikad vise nisam stavila, ali moram prinzat ova ispod usne mi bas fali
ja imala "mindzuhu" u obrvi ...meni nekad fali a onda opet i ne kada vidim ko sad mindzuhe nosi
je li dz ili dj odoh na pravopis
dj :) ne idi na pravopis, znam i ja poneku
Kad ugledah ovu temu, sjetih se svoje rodice. Pitala ona roditelje može li probušiti uho na više mjesta i oni joj nisu dozvolili. Pitala drugi put oni opet odbili. Ona se lijepo pokupi i ne samo da je probušila uho na više mjesta već stavila pirsing na jezik i na pupak Tetka zamal infarkt nije dobila kad je vidjela
brzamala, ismija se ja...Kod mene su prijateljice tako u skoli,same sebi zagrijavela igle obicne i busile se mene bilo,strah gledati a kamoli da sama radim lude heheheh...
Kad ugledah ovu temu, sjetih se svoje rodice. Pitala ona roditelje može li probušiti uho na više mjesta i oni joj nisu dozvolili. Pitala drugi put oni opet odbili. Ona se lijepo pokupi i ne samo da je probušila uho na više mjesta već stavila pirsing na jezik i na pupak Tetka zamal infarkt nije dobila kad je vidjela
mene je tata licno odveo u ZG da busim nos, to je bilo u prvom srednje, rekao je sve moze samo tetovazu ne moze, to nakon 18 pa ako budes htjela onda radi a ovu ispod usne sam u Barceloni uradila, nazvala tatu i rekla mu: hej znas sta ima novo? kaze on meni: Nisi valjda tetovazu stavila? reko nisam, probusila sam usnu...kaze on men: dobro je
mene je tata licno odveo u ZG da busim nos, to je bilo u prvom srednje, rekao je sve moze samo tetovazu ne moze, to nakon 18 pa ako budes htjela onda radi a ovu ispod usne sam u Barceloni uradila, nazvala tatu i rekla mu: hej znas sta ima novo? kaze on meni: Nisi valjda tetovazu stavila? reko nisam, probusila sam usnu...kaze on men: dobro je
Tvoj stari pravo cool moj nije htjeo da cuje , ja jednom pitala iz zeze da vidim sta ce reci reko stari ja kontam da se istetoviram, a on sav sretan kao pa gdje si kontala? Kazem ja na ramenu , on ono faca osmijeh kaze nije ti losa ideja, ali ima on kao bolju ja zinula ne mogu da vjerujem da cu cuti nesto tako od njega ...Ja se zaletila haj reko stari da cujem tvoju ideju kaze stari idi istetoviraj se i brzo kuci da ti ruku iz ramena iscupam
marinadk hahahahhahah za tvog starog i zadnju recenicu
moj tata je legenda, npr, kad sam dosla u Sarajevo da studiram rekao mi je:
1. pamet u glavu 2. ako propusis prvo meni reci da ti ja kupujem cigare, nemoj da me lazes 3. ne drogiraj se 4. idi na zurke, koncerte, parrtije kad god imas slobodnog vremena, ja cu ti platiti kartu 5. ne lazi me kad padnes ispit 6. kad polozis ispit onda mozes doci kuci (citaj ne vracaj se )
ma moj tata je bas bas bas legenda
ni meni moji nisu nikad nista branili...pirsing sam stavila s 15 (mama me vodila...zapravo,p ratila ) prvu tetovazu s 16...drugu s 18...nista od ovog nikad nisam pozalila...i sad bih opet sve ponovila ...stim da sam o tetovazi jaaaako dugo razmisljala...i prvoj i drugoj
Moja najbolja frendica je imala u nosu pirsing, protivno zelji njenog tate. Kad je izlazila vani stavila bi, kad je bila kuci skinula bi Kako mi je to bilo smjesno, ni dan danas joj tata nije saznao da je imala pirsing. I da kad je pitao za rupicu, znam da je uvijek sakrivala i govorila da joj je kao nesto s nosem, pa mora tako Kad vise nije mogla stavljati i skidati skinula ga je, do daljnjega
Ja mnogo volim tetovaže... Tetovirala sam leđa i nogu. Prilično su velike tetovaže jer nisam ljubitelj onih malih. Doduše, davno je to bilo ali nikada se nisam pokajala.
ne boli, malo je neprijatno meni je bila muka kada sam vidjela kolika je igla ali ne boli ako to odradi "strucnjak"...100% sigurna provjereno 2 puta samo je meni oba puta tijelo odbacilo piercing. i to oba puta tokom duzeg putovanja i od stresa a namjeravam jos jednom pokusati (nada zadnja umire)
ja kad sam videla mindjuse neke velike kuke fino se okrenem i na vrata onaj sto radi me ubedjuje i muz bice ok ja odoh,plus sam cula neku dok su joj busili ne znam gdje da je vrisnula a jos uvijek mi se to radi ..
pumababy nos ne boli uopšte, ja nisam ni osjetila a bušio mi zlatar pištoljem
i ja imam pirs u nosu i isto sam ga busila kod zlatara pistoljem i fakat nista nije boljelo ni sekunde,,,a jos bi voljela jezik probusit to mi je jos zelja od davnina
pumababy nos ne boli uopšte, ja nisam ni osjetila a bušio mi zlatar pištoljem
i ja imam pirs u nosu i isto sam ga busila kod zlatara pistoljem i fakat nista nije boljelo ni sekunde,,,a jos bi voljela jezik probusit to mi je jos zelja od davnina
Sta ja znam, meni nije tako bolno busenje bilo, malo mucno vidjeti iglu to da, jer je to kao suplja igla kroz koju pirsing prodje, bah bah. A i ja sam imala odbijanje, ali je proslo ok na kraju zaraslo dobro. Nikad mi poslje nije rupica zarasla, sad da mi je stomak cvrst i ravan bih mogla opet staviti komotno. Al posto nisam zadovoljna tibom necu ni da stavljam hehehehe...