Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ima lijepih teteovaža a ima i odvratnih, ja ih nemam niti imam namjeru da ih stavljam, sviđaju mi se poneke, ali sve što je dugotrajno za mene nije prihvatljivo, kontam šta ako se pokajem za par godina????? a, pirsing ne bih ni u snu stavila , mada mi i njih ima slatkih kod ove omladinice uglavnom sviđaju mi se i pirsing i tetovaže na nekom drugom, ali na meni -ne
joj acudesa ista sam ti :)))
Ja sam definitivno protiv, pogotovo ne volim tetovaže. Taj način "ukrašavanja tijela" se protivi mojoj vjeri i ako ništa iz vjerskih razloga ne bih to napravila, a nije mi ni nešto privlačno. Međutim, ne osuđujem one koji to urade jer svako ima svoj izbor i može raditi što želi. Ako neko voli, nek izvoli!!!
Ote mi slova sa tastature. Potpuno se slazem sa svim sto si "napisala".
w.pooh...cool...lijepa je i lijepo urađena ali...:(moram vam nešto napisati: jučer sam se farbala i , standardno, čitam sve šta piše u uputi, a onda sam pročitala nešto što sam prvi put (mislim) čula: Obavezno uradite alergo test 48 sati prije nanošenja boje...bla, bla....ukoliko ste imali tetovažu od kane, postoji vjerovatnoća da ste postali alergični na neka sastojke boje za kosu ... možda se alergija rijetko javi, ali meni nije ni palo na pamet takvo nešto
< Poruku je uredio acudesa RR -- 6.4.2010 16:46:27 >
Ja sam definitivno protiv, pogotovo ne volim tetovaže. Taj način "ukrašavanja tijela" se protivi mojoj vjeri i ako ništa iz vjerskih razloga ne bih to napravila, a nije mi ni nešto privlačno. Međutim, ne osuđujem one koji to urade jer svako ima svoj izbor i može raditi što želi. Ako neko voli, nek izvoli!!!
Ote mi slova sa tastature. Potpuno se slazem sa svim sto si "napisala".
I ja potpisujem.S tim da crtezi(samo crtani na povrsinu tijela) mogu nekada zadovoljiti zelju za ukrasom :).
You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦
ja sam imala pirsing u nosu, pa onda ispod donje usne...sad su samo rupice :) izvadila kad sam polagala rimsko pravo i nikad vise nisam stavila, ali moram prinzat ova ispod usne mi bas fali
ja imala "mindzuhu" u obrvi ...meni nekad fali a onda opet i ne kada vidim ko sad mindzuhe nosi
Ja sam sebi nacrtala tetovazu... Sad cekam da prestanem da dojim, te da mi se financije poboljsaju
Dreamcatcher i pocetno slovo imena mog sina(i mene) :)
Ista sam ti , cekam prestanak dojenja pa odoh da se ukrasim.... Inace ne volim vidjeti tetovaze preko citavog tijela , face cak nisam fan pirsinga, imam drugaricu koja je prije nekih 10ak godina otisla na pirsing danas joj je pola face oduzeto, tako da imam samo usi probusene tj vise rupica, facu ne diram
Ja sam sebi nacrtala tetovazu... Sad cekam da prestanem da dojim, te da mi se financije poboljsaju
Ista sam ti , cekam prestanak dojenja pa odoh da se ukrasim.... Inace ne volim vidjeti tetovaze preko citavog tijela , face cak nisam fan pirsinga, imam drugaricu koja je prije nekih 10ak godina otisla na pirsing danas joj je pola face oduzeto, tako da imam samo usi probusene tj vise rupica, facu ne diram
ot...pa gdje si ti?..ja vas cijeli dan gledam imal tvoje pticurine
ja sam imala pirsing u nosu, pa onda ispod donje usne...sad su samo rupice :) izvadila kad sam polagala rimsko pravo i nikad vise nisam stavila, ali moram prinzat ova ispod usne mi bas fali
ja imala "mindzuhu" u obrvi ...meni nekad fali a onda opet i ne kada vidim ko sad mindzuhe nosi
ot...pa gdje si ti?..ja vas cijeli dan gledam imal tvoje pticurine
uletim ja pomalo inace sam bas u oblacima i super mi je