Nunichi
|
IZVORNA PORUKA: Ummuisa IZVORNA PORUKA: Nunichi Po tvojoj logici mi sve ispadosmo kako ti kazes "profuknjare"...zanimljivo Meni je malo cudno da ti niko nikada nije nesto dobacio,svejedno je da li je to tebi super ili ti smeta,ali ja ne znam ni jednu zensku osobu kojoj se to nije desilo. Ma nikako ne želim reći da ste profuknjare, ne daj Bože.. Ja sam shvatila na osnovu svog ličnog iskustva da izbor odjeće ima jako veliku ulogu u tome kako će se neko odnositi prema tebi... Povođena raznim modnim trendovima i sama sam bila na meti tih dobacivanja, pa sam odlučila promijeniti stil odijevanja kada izlazim napolje, i uvidjela sam veeeeliku razliku u poštovanju. Sad je kod mene obratno, sexi krpice oblacim kući i isključivo za svog muža, a odjeću koja ne ističe moje atribute ostavljam za napolje. To što sam navela da se boje moga muža je bila šala mala, vidjela si smeška,... joj kod tebe sve crno - bijelo. Rekla sam isto da će žena rijeđe a ne nikako doživljavati dobacivanja ako se oblači koliko toliko pristojno, nego one koje se obuku kao "profuknjare". tj polugole, sa dubokim dekolteom, u tijesnoj i providnoj odjeći.... Stvarno ne razumijem, jesi li se ti to možda osjetila prozvanom??! Još nešto , vidim da mi kao hoćeš nešto spustiti, pa te kao čudi što kažem da mi sad niko ne dobacuje,jesam li ja hodala po gradu.... To mi jako , nisam nikoga prozivala sa foruma, iznosila sam svoje mišljenje, na osnovu vlastitog iskustva, ali eto , čisto da održim tu prepucavačku razinu, da napomenem da razlog što ne doživljavam dobacivanje sa ulice, zasigurno ne znači da sam neka rugaba, čak naprotiv, možda bi mi mnoge i pozavidjele ( nije da se hvalim, al kad me već vučeš za jezik.. ) , nego , sakrivam svoju ljepotu odjećom koja je dovoljno široka da mi se ne ocrtava polni organ, stražnjica, grudi, ne ističem svoju sexipilnost u javnosti, nego je sakrivam, i eto pošteđena sam dobacivanja. Ali eto, ja sam takva da nemam potrebu hraniti svoj ego komplimentima sa ulice, dovoljno sam svjesna svoje ljepote a i od muža dobivam dovoljno komplimenata tako da mi to ne mora neko potvrđivati sa ulice.. Eto, ipak se nadam da je sve ovo malo nesporazum među nama u igri riječima... Svako dobro! Draga moja,tema je da li vam dobacuju i kako reagujete na to,a ti si oplela u 3 posta kojekakve epitete za zene kojima se desi da im se dobaci. Malo bolje procitaj sta si napisala,pa onda pricaj o prepucavanju.Meni ne pada na pamet s tobom se prepucavati,ali iz tvoja dva posta sam dosla do zakljucka da pricas samo o sadasnjem vremenu,kao da si se rodila uz svog muza. A to da li sam se nasla prozvanom je presmijesno,jako djecija furka...ovdje su draga moja uglavnom sve majke i supruge,a profuknjace kako ti kazes su na nekim drugim mjestima.Ja jos ni jednu nisam srela ovdje,cak i one sa dobrim dekolteom ne smatram takvim...za razliku od tebe. Ali srecom nismo svi isti... Drago mi je sto imas lijepo misljenje o svom izgledu i sto si svom muzu divna takva kakva jesi,tako i treba,samo ne znam kako si dosla do zakljucka da meni to treba potvrditi neko sa ulice? Pa to spominjes u tom kontekstu Uglavnom...ostani kakva jesi i budi spremna kad napises post pun vulgarnosti i pogrdnih naziva da ce ti neko odgovoriti...nema potrebe za davanjem raznih epiteta,tema je Kada se krecete ulicom i kada vam nepoznat muskarac pocne dobacivati, kako se vi osjecate? Da li vam to dobacivanje prija ili vas nervira? Suvisno je pricati o "kraljicama trotoara" kada je pitanje postavljeno normalnim zenama koje su clanice ovog foruma...to mi je bas kao da idemo iz krajnosti u krajnost. Lijep pozdrav
|