bananica -> RE: Upala krajnika kod djece. (4.10.2010 0:50:24)
|
drage moje, htjela bih cuti vase misljenje moja curica je prije tri sedmice dobila temp koja nije isla preko 38,5,sutradan je temp. vec spala na 37,7 al je ja odvedem pedijatrici koja kaze da je grlo zagnojeno,propise joj ospen, naruci nas za dva dana na kontrolu, kaze poceo djelovati sirup, nastavite ga koristiti i dodjite za 3 dana na kontrolu, na toj kontroli kaze da se sve iscistilo i da ne treba dalje pti sirup...i sve je bilo dobro do juce kada mi dijete opet dobije temp koja isto nije prelazila 38 i pocne kasljati, suhi kasalj,pogledam joj grlo i vidim na krajnicima bijele krugove, isti kao i prosli put, danas je temp 36,9,ona slabije jede,al pije normalno i dajem joj po kasikicu limuna, puno meda,kad je pitam boli li je sta odgovor je ne,sasvim se uobicajeno ponasa, nije neraspolozena niti ista za primjetiti....mislite li vi da se bakterija vratila jer je zadnji put sirup prerano prekinut, tj. nakon 5 dana koristenja?da li da je odvedem sutra do dr ili da sacekam jos koji dan?da li je moguce da ima neku upalu sa ovako niskom temp.?
|
|
|
|