Chuchi -> RE: Kako razumno rasporediti novac? (28.4.2009 17:43:04)
|
Boga mi na danasnjem vaktu rijetko ko da moze od plate kupiti sve sto mu treba a kamo li da se nesto ustedi. Ja barem ne mogu ustedjeti, jer zivimo od jedne plate, to ti je odprilike 5ookm mjesecno. od toga placam komunalije, podmirim se za 250-300km u supermarketima, mm naspe gorivo da ide na poso, na poslu mora i jesti, kupi cigarete , jedan sin ide u skolu, pa i on ima svojih prohtjeva, sada drugi sin trazi za pelene, kremice, maramice i sve sto ide uz to... pa da se ne lazemo, jedva se sastavi kraj s krajem... Ali i dok sam i ja radila, i nije bilo bebice, samo nas troje, i sin nije isao u skolu, opet smo i od dvije plate zivjeli isto, s tim da je mm imao manju platu nego sada, .. oboje smo placali prevoz na posao, cigare, dorucak, obdaniste, na posao nisam mogla u trenerci, pa se mjesecno davalo i na odjecu neka sumica... i bas isto kao sada smo zivjeli. dakle stiskali smo se i onda i sada, ali aBd bice bolje, ova ekonomska kriza nama nista ne znaci, jer smo navikli da smo u stisci i sa krizom i bez nje...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|