Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Nije tačno, duhan sadrži mnoge otrovne alkaloide, među njima i NIKOTIN koji u većim količinama može ubiti. To što pride dodaju arome i šta već je dodatno trovanje. Ontopic, prestala sam pušiti prije dvije i nešto godine nakon devet godina pušenja i to vrlo lako...pročitala sam knjigu "Lako je prestati pušiti" od Allena Carra. Jednostavno se nakon čitanja desi neki klik u glavi, znam mnoge ljude koji su tako prestali. Ako je neko zainteresovan, neka mi se javi na pp da pošaljem pa se uvjerite i same. Jedina mana je što je knjiga u elektronskoj formi, ali lako je isprintati
Knjiga je super,i ja je preporučujem
Prije 7 mj sam prestala pušiti,i sad se super osjećam,prvi 1-1.5 mj su bili onako kritični,ali rekla bih da sam u međuvremenu ubila Allenovo "malo zeleno čudovište"
Sad još samo da mi je kako muža nagovoriti da prestane,jer sve teže podnosim miris,odn.smrad duhana na njemu (odjeća,kosa)
Da dam pozitivan glas za knjigu..moja mama je prestala da pusi zahvaljujuci njoj... A imas na y.t. video, skracena varijanta knjige.... naravno da je knjiga opsirnija ali za prvu pomoc dobro dodje....
Ja dajem plus za knjigu ali jos veci plus za električnu cigaru ja i mm prestali diminjati zahvaljujući električnoj cigari.Usteda zagarantovana, kad samo pomislim da sam nekad svakodnevno kupovala cigare i bacala brdo para na njih
Ja prestala u trudnoci pusiti i piti kafu za jedan dan zaboravila na svoje poroke hahah ie vo sad ce godina kako ne pusim i sad mi bukvalno dim cigarete smeta muz pusi i ne zeli da prestane ali ni ja ne uticem na njega njegova stvar slabo u stnau pusi jer ga preko dana nikada nema, Samo volja jaka
Da dam pozitivan glas za knjigu..moja mama je prestala da pusi zahvaljujuci njoj... A imas na y.t. video, skracena varijanta knjige.... naravno da je knjiga opsirnija ali za prvu pomoc dobro dodje....
Može li link za taj video, zanima me ...a i knjigu bih voljela pročitati.
samo čvrst karakter može pomoći...nikakvi kavezi......
odlična ideja, uz prestanak pušenja si i na prisilnoj dijeti!
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Kupiš cigare koje nikad ne bi zapalila, najgore i najodvratnije, zapališ , zgade ti se, povraća ti se od njih, ali kad ti dođe da zapališ onda ne možeš cijelu ispušit, baciš i tako dva tri dana, zgadiće se nećeš moći zapaliti ni onu koju si dotada pušila.Probajte.
Joj jeste smiješne , pa ne može vama niko pomoći ako to stvarno ne želite.Taman da vas hipnotišu Ja sam prestala kad sam prvi put ostala trudna i počela na porođajnom ponovo Drugi put kad sam ostala trudna (mart 2012) ponovo prestajem i nikad više mi nije pala na pamet.Sad mi smrdi svaki pušač.I da napomenem i mm je sa mnom prestao pušit.
Video je bio na youtube-u i iz nekog razloga je uklonjen... srećom skinuo ga je mm na vrijeme te ga imam na kompu. Ako hoćete mogu ga probati uploadovati negdje pa staviti link za skidanje (tipa na rapidshare) ako budem imala živaca da čekam, povelik je pa će to potrajati, oko 108 minuta traje. A nije mi mrsko i "spržiti" pa proslijediti.
Mm nije pomagala knjiga, ali je on imao tako jaku želju za prestajanjem da ju je pročitao jedno 3x, a film je pregledao min 10x sve dok ipak nije uspio, evo ne puši preko 2 mjeseca.
Joj jeste smiješne , pa ne može vama niko pomoći ako to stvarno ne želite.Taman da vas hipnotišu Ja sam prestala kad sam prvi put ostala trudna i počela na porođajnom ponovo Drugi put kad sam ostala trudna (mart 2012) ponovo prestajem i nikad više mi nije pala na pamet.Sad mi smrdi svaki pušač.I da napomenem i mm je sa mnom prestao pušit.
ja bi i nakon toga završila kao Izet Fazlinović...zapalila da se smirim jer me neko hipnotiso
trudnoća bi bila rješenje u mom slučaju... a ostalo i ne trudim se iskreno...nije mi još kliknulo
upravo to...volja je najbitnija,a ova knjiga,električna cigareta ili ovaj fazon s najodvratnijim cigaretama su samo olakšice,pomagala...i sve je individualno,meni ovo zadnje nikad ne bi pomoglo,jer su mi SVE cigarete mogle proći,a pušila sam "svašta" čak sam i Moravu,Ronson i sl.koji put zapalila Drina mi je bila gadna ali nikad nisam odbila,baš sam bila strastven pušač i naprosto sam uživala u onom osjećaju kad npr. gladna ili te neke odvratne zapalim pa mi se lagano zamanta ali sve do jednom :) hB
Dz3ni,ako uspiješ stavi nam link ovdje,baš bih voljela naći taj video da jednoj osobi proslijedim,ja sam našla na youtube ali na njemačkom