scarlett -> RE: Teta puši u jaslicama :( (17.10.2013 23:03:38)
|
IZVORNA PORUKA: Jananie Scarlett, nije privatni vrtic. Mislim da su u privatnim tete dovoljno svjesne da se tu puno lakse gubi posao. A sto se tice promjene vrtica, nemamo bas neki izbor. Od svih i privatnih i drzavih, ovo nam se najvse svidjelo, i ucinilo nam se da su najspremniji na saradnju. Moja bebaca se vec navikla, i bojim se da bi promjena vrtica opet sve vratila na opcetak, a toliko dugo nam je trebalo. A s druge strane, nikad ne znam sta me u drugom vrticu ceka. Ipak smo odlucili ostati i pokusati vise razgovarati sa tetama (iako sam im vjerovatno vec postala dosadna). A sto se tice tete pusacice, ne primjecujem nista ovih dana, malo sam se smirila, i nadam se da vise nece pusiti. I da, i ja sam bila strastveni pusac 10 godina, prestala kad smo planirali trudnocu i ne mislim vise nikad poceti. Muz i dalje pusi, izlazi napolje. Nikad niko nije zapalio u stanu otkad se ona rodila i maximalno se trudimo da ne bude izlozena dimu, kad vec ne mozemo pobjeci od gradskog smoga i udisati svakodnevno planinski zrak :) Za mene je razgovor najbolja opcija, ne daj Bože potrebe za radikalnijim mjerama. Nije bitno dal' si im dosadila, niti šta one misle, važno je da poštuju zakon i ono što roditelji od njih očekuju. Pitala sam koji je vrtić iz čiste radoznalosti. Nisam baš upućena u ovu temu i stanje u vrtićima. Ono što znam je da smo mi hB prezadovoljni tetama u vrtiću JU Djeca Sarajeva "Dječiji grad" i da ne bih mogla zamisliti da se ijedna od učiteljica moga sina ponaša u bilo kojem segmentu kao teta sa kojom nažalost imaš loše iskustvo. Čula sam naravno da je bilo katastrofalnih propusta u ovom vrtiću, ali što se tiče naših teta, ja hvala Bogu imam potpuno povjerenje u njih. S druge strane znam da u nekim privatnim vrtićimanažalost nije sve onako bajno kako se čini. Drago mi je ako je vaša teta ozbiljno shvatila upozorenje i da aBd na tome ostane.
|
|
|
|