HanaBana -> RE: Nerviranje u cekaonicama???? (16.1.2009 10:00:04)
|
Ja sam jedna od onih koje se bas i ne svadjaju i uvjek pokusavam na miran nacin to rijesiti. Pridjem tiho i kazem mislim da sam ja na redu, nije bas lijepo da cekam sa djeteom i nekako uvjek upali, a nekada sam i spremna svasta slagati samo da me prime kada sam zakazana ili cak mozda i preko reda. Zato je moj MM taj koji se uvjek svadja sa sestrama i dr. Zadnji put kada nam je Hana dobila temperaturu, odvedemo je u DZ Ilidza i kazu dr da je hitan slucaj ali samo da sacekamo 1 min. To se oduzilo na pola sata. Ja pogledam gdje je dr kada ona pije kafu i mm se zaleti do nje i kaze sta vi tu radite, kaze ona pa pijem kafu, nisam od jutros (a bilo je 7 sati navece). Kaze on jel Hana hitan slucaj, kaze ona jeste, a jel kafa hitan slucaj, kaze nije. Kaze on njoj: E kada kafa nije hitan slucaj, dizi se sa te stolice i odmah da si dijete pregledala. Sve je nakon toga obavljeno brzinom svjetlosti valjda zbog kafe, a mi smo opet Hanu sutra privatniku vodili jer njena dijagnoza je bila nije joj nista, mala viroza. Sutradan je privatnik rekao da ima jaku upalu uha i grla, koja samo sto nije presla u gnojnu anginu[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
|
|
|
|