žana o8
|
Drage moje, problem je u tome što neko kad pokrene neku temu i misli da je ista jako pametna, što vjerovatno i jeste, ne želi čuti drugo mišljenje. Lično mislim da je tema odlična, i treba znati šta sve ima u hrani , ali prelistajte moj post,ja nikoga nikada ne kritikujem ,niti omalovažavam, niti kontriram, te nema potrebe da se iko ubjeđuje u nešto . Hvala tebi što si ti to stavila, ali moraš shvatiti da je to čisto informacija i ko hoće nek je prihvati, ko neće nema potrebe da se ubjeđuje i nagovara, te ima aditiva, te nisi u pravu.... Morate shvatiti da iznošenje mišljenja ne znači kontriranje lično osobi koja je stavila informaciju nego samoj informaciji i u tome je bit foruma. Pa šta te toliko dira , ne znam zašto to shvataš lično , nisi ti provela ta istraživanja, a ni ja , ti si samo osoba koja je pronašla tu informaciju i plasirala nam. I ne vidim zašto bi se neko ljutio, pa ljudi, zato i služe forumi, da se razgovara, razmjeni mišljenje. Ne bi ni valjalo, kada bi svi napisali u pravu si , i kraj priče, o čemu bi se onda diskutovalo. Možda ja nakon tvog posta i počnem čitati sastojke na hrani, možda me to zaintrigrira, a možda ću se nekad za 5 mjeseci vratiti na ovo i čitati jer će mi tada biti potrebno. Zato još jednom hvala na informaciji i no hard feelings, valja nam s djecom deverat.