Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Šta vam se najviše jede u trudnoći? 21.3.2012 7:49:57
Miimy
Svasta mi se jede poguzija od prvog dana zelena salata sa malo limuna zacinjena, nju bi mogla uvije, krastavci kiseli uh tegla sat vremena , i bas bas kad mi padne na pamet jedan dobar komad kolaca sreca pa je slasticrna blizu
RE: Šta vam se najviše jede u trudnoći? 4.5.2012 12:28:19
LuckyStar
nazalost...sushi :) a posto se ne smije jesti sirova riba, onda se pocastim s vremena na vrijeme sa vegetarijanskim sushijem.... i jagode....i tresnje....
RE: Šta vam se najviše jede u trudnoći? 10.6.2012 21:00:02
saksija
m&m bobe.. one sa kikirikijem, zute.. uh.. i onda me snadje gestacijski dijab. i :((( ali kad krenem u bolnicu ima da smazem jednu kesicu vala.. jer kasnije svakako necu moci zbog kikirikija (ako bude srece pa budem dojila)
RE: Šta vam se najviše jede u trudnoći? 5.8.2012 22:36:19
simba00
IZVORNA PORUKA: aidicaa
Sir, tresnje i banane sad za sad
Otkud ti trešnje???? Ja sam ih se najela dok ih je bilo, i jagoda... A aktualno augustovsko voće - dinje, lubenica, breskve, borovnice/kupine/maline... i tako ukrug
RE: Šta vam se najviše jede u trudnoći? 6.8.2012 0:04:07
animagical
ja sam u prvoj trudnoci povracala na miris paprika, nikako ih nisam mogla s Ajnurom sam jela sve normalno, nije mi se gadilo a nije mi ni naumpadalo nista posebno...
RE: Šta vam se najviše jede u trudnoći? 6.8.2012 0:06:04
veeseelaa
ja nikako da dodjem sebi pa da ponešto isfoliram nekad kontam jel drugim trudnicama fakat loše il foliraju Bože mi oprosti, te ih smori vrućina, te ne mogu da hodaju, te ne mogu da stoje, te ih nešto žulja, te se ne mogu sagnuti, te im se sve gadi, pa im se manta Samo bi ležale, spavuckale i prduckale dodje mi da i ja tako bar 5 dana opalim al nisam ja taj tip
RE: Šta vam se najviše jede u trudnoći? 6.8.2012 0:10:38
animagical
ne foliraju vesela, kazu da nema dvije iste trudnoce, ni kod iste zene... neke zene puno povracaju, neke puno naticu, nismo svi jednako jake da podnesemo trudnocu... a da je svakome biti tako lagan svih 9 mj kao ti ja bih sad odmah drugo radjala, da mi je tako
RE: Šta vam se najviše jede u trudnoći? 6.8.2012 0:13:32
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: animagical
ne foliraju vesela, kazu da nema dvije iste trudnoce, ni kod iste zene... neke zene puno povracaju, neke puno naticu, nismo svi jednako jake da podnesemo trudnocu... a da je svakome biti tako lagan svih 9 mj kao ti ja bih sad odmah drugo radjala, da mi je tako
ma sit gladnom ne vjeruje ja nisam imala ništa o tih simptoma, pa mi valjda nije jasno Halalite
al do duše ima i onih razmaženih ženica koje sve uveličaju, ja bar tako mislim ma 9 mjeseci brzo prodje, kasnije je belaj
RE: Šta vam se najviše jede u trudnoći? 6.8.2012 0:29:29
teacher75
suti i zahvaljuj bogu sto ti je tako jer ja se nikad u zivotu nisam osjecala gore nego u obje trudnoce. konstantno povracanje skoro sve vrijeme oba puta.eto zamisli da si mamurna skoro 9 mjeseci i to dva puta nisam djaba zavrsila u bolnici na infuziji nekoliko dana. kolege s posla su mi poslije pricali da su se bas brinuli za mene kako sam lose izgledala, al me nisu htjeli prepadati a ja budala nisam htjela na bolovanje. mama mi je rekla nekad u 5.mj da mi nije vidjela osmijeh od kako sam ostala trudna. nista nisam jela, sve mi se gadilo, samo sam jedva cekala da se sve zavrsi i da se porodim i sve poslije poroda mi je bilo super lagano i uzivancija naspram tog perioda trudnoce.nisam se mogla radovati ni bebi niti sam imalo uzivala u svemu tome, a da ne govorim koliko sam i fizicki ila iscrpljena, nigdje energije ni snage (odakle su i imati kad mjesecima nisam skoro nista jela i kad sam prvih mjeseci gubila kile umjesto da dobivam) hb pa ne mislim vise biti trudna
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.