elmaL -> RE: Trudnoća bez mučnina (26.9.2013 11:50:58)
|
Dea86 ne sekiraj se uopšte, možda je i rano da krene mučnina, a možda je nećeš ni imati [sm=bravo.gif] kao što reče MIcoTico ima žena koje uopšte nemaju nikakvih simptoma, sve vrlo individualno. evo i ja sam drugi put trudna, u prvoj trudnoći imala na početku mučnine, ne prejake, ali znalo me uhvatiti, sad skoro nikako prve 2 sedmice kad sam saznala za [sm=nosecka.gif] uopšte nisam imala, i ja sam se malo brinula kao i ti, mučnina mi je nekako zaštitni znak u trudnoći, ali sam isto tako bila jako pospana i do 21-30 u krevetu svako veče... sad mi se pojave ponekad vrlo malo, kao neka tupa mučnina, i to kad mi je prazan želudac samo, a ja bih trebala biti 7 sedmica trudna, a prije 3 dana na pregledu dr reče kao 4 sedmice, jer nema još ni otkucaja srca ni razvoja ploda, samo je konstatovao trudnoću... zato draga, ne sekiraj se, pročitaj malo ovdje pa ćeš vidjeti da je svaka žena drugačija i svaka trudnoća drugačija.. ja ti želim puno sreće, možda ćemo biti terminuše izgleda [sm=bravo.gif]
|
|
|
|