Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: vaša starost kod prvog poroda 15.12.2007 1:51:49
Visnja RR
imam 39 g a kako se trebam poroditi u aprilu dakle imacu 40...:) mislim da sam ovdje daleko najstarija prvorotkinja... i da odlicno se osjecam za sada :)
RE: vaša starost kod prvog poroda 5.1.2008 14:06:11
selmat
ja imam 28 godina i ovo je moja prva beba.Lično smatram da godine ne trebaju biti neko mjerilo i da se djeca trebaju radjati samo onda kada njeni roditelji osjete da su spremni za tu ulogu , jer tek tada nastaju velike promjene u životu
RE: vaša starost kod prvog poroda 5.2.2008 22:54:36
Aminad
kćerku sam rodila sa 22. zatim
sina sa 25. i
27.11.2007. sina sa 27.
ja volim djecu i mislim da je naš narod upravu kad kažu da svako dijete ima svoju nafaku da je lahko nije ni malo ali nije nemoguće inače porođaji nisu bili ni previše teški a bogami ni lahki