malena. -> RE: vaša starost kod prvog poroda (24.2.2011 13:49:10)
|
IZVORNA PORUKA: mama75 IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: mama75 IZVORNA PORUKA: malena. 19 god, 8 mj....[sm=smiley1.gif] zavidim ti... a narocito kada pomislim da ces biti tako mlada kada tvoja djeca budu vec velika. Ako ti neko ikada kaze da si pozurila, da nisi prozivjela, bla bla...reci mu da ces ti sa svojim muzicem putovati, uzivati i prozivjeti u 40-im. Koja ljepota: tebi 40, djetetu 20. Ja sam prvo dijete rodila sa 30, drugo sa 34. to je sve relativno i na kraju na isto dodje, ja se do 30 naputovala, a putovacu i kasnije Ma znam, nego mi se sada cini da su te 40-te najljepse godine, kada je covjek postigao uglavnom sve sto je htio: posao, karijera, djeca, brak, stan... I da je tada bas pravo vrijeme za uzivanje u putovanjima, izlascima itd itd I jos ako je dijete vec veliko da zna da brine o sebi... Hajde raspisah se ja, odoh s teme skroz... ova mi se misao bas svidja...kad sve postignem-akobogda onda cu imat vremena za uzivanje...a djeca ce vec biti velika.mada i sada ne izdvajam se puno od svojih prijateljica...one vecinom nisu udate al imaju takve veze kao i da jesu,ni one ne izlaze po diskotekama bez svojih momaka.ma ja ne zalim sekunde sto sam se mlada udala...dobila dijete...(udala se sa 17god i i 8 mj)
|
|
|
|