teacher75
|
IZVORNA PORUKA: teacher75 osim hrvatske i crne gore: -grcka- solun i neko mjesto na moru kad sam bila mala (ne sjecam se bas puno toga), rodos -njemacka- hamburg, dortmund, duseldorf -austrija- beč -italija- rim, venecija, verona -španija- barcelona, loret de mar, madrid, malaga, toledo, sevilla, granada, cordoba -francuska- kan, nica i azurna obala (samo u prolazu) -monte carlo (nakratko) -madjarska- esztergom, budimpesta -turska- istanbul, alanya, bodrum, marmaris -tunis- tunis, sus, hamamet, port el kandaui, sidi bun said, monastir -jordan- petra, amman, aquaba, mrtvo more, wadi rum eto, to bi bilo za sada to:) najljepsi grad, u kojem bih definitivno mogla zivjeti: madrid, pa zatim ostali gradovi spanije grad u kojem sam se najbolje provela: marmaris (ljetovanje sa prijateljicama prije nekoliko godina) razocarenje: tunis gradovi u evropi koje zelim posjetiti: amsterdam, paris, london, dublin i prag voljela bih jos obici: kubu, rio de zeneiro, karibe, maldive, sejsele, cape town, australiju, new york i las vegas i jos puno, puno toga...:)) Da dodam jos da sam bila u grazu i u pragu