mykica -> RE: Klomifen/Clomid (9.9.2013 8:13:12)
|
IZVORNA PORUKA: desertrose Hej curke moje,ja sam tek 8 mjeseci u braku,a nagledala sam se svog ginekologa mozda i previse,inace otkako sam pocela dobivati od svoje 15 godine menze su mi neredovne i za to vrijeme nakupilo mi se cisti ma i previse,moj prvi pregled kod doktora uzas,inace sam plasljiva osoba,prvi pregled kod ginekologa je bio prije nekih 6 mjeseci i ustanovio mi je te ciste,i dao mi qlairu i jos nekih tableta za upalu,citala sam da su opasne,ali sta ces sve za bebacu jednu,uglavnom kaze da imam jos neke 3 ciste nis opasno i dao mi je clomifen,sada cekam menzu pa ih krecem piti 4 dan do 8 onda na testiraanje pa u akciju nadam se,drzite mi fige,ovih 6 mjeseci samo placem i tusim muza,a sada me strah...a i rodbina me vec tisu ima li novine sta ceskas,a ja im samo govorim da se cuvam kao,ih dosada bih i tri da se ja pitam [sm=smiley36.gif] Draga dobro nam došla. I da što prije ostvariš svoj san. Nemoj se toliko brinuti, vjeruj mi psih je čudo. Govorim ti iz svog iskustva. Na početku braka sam odmah krenula po doktorima, svaki mjesec bila, vadila nalaza i nalaza, popila tableta i tableta, a na kraju se bebač nakon godinu i po braka zakačio kad uopšte nisam očekivala, kad sam bila u tolikoj frci da nisam imala vremena da razmišljam o ičemu. Samo opušteno, uživaj sa mužićem svojim. A za rodbinu prst u uho, šta koga briga. I ja sam uvijek govorila da ganjam karijeru. Veliki [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|