|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: klomifen
16.3.2012 11:47:00   
ikaa
anela89 ako ti nije teško može broj od toga travara.... možda pomogne... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ikaa)
Neposredna veza do poruke: 2001
16.3.2012 12:18:55   
okana
Ika draga mene su sinoć bolili jajnici užaš i ovih dana samo lijevi, sinoć i lijevi i desni zato što je jedan folikul narastao iz sitnog i dr kaže da je to normalno kad uzimamo klomifen da nas boli i žigucka, jer je znak da su jajnici reagirali na stimulaciju. A pritisak podnu itekako kao i prepone ne mogu dohvatiti koliko bole ali doca kaže da je to sve ok.
Mama hvala puno mila bitno je da su reagirali na terapiju a što ti kažeš biće aBd pa bio ovaj mjesec ili sljedeći bitno je da je sve okuser posted image

(odgovor članu ikaa)
Neposredna veza do poruke: 2002
16.3.2012 12:47:07   
KRISTINA88
Bila sam kod gin, danas mi je 16Dc i nema folikula,pukao )) ima nade.

(odgovor članu ikaa)
Neposredna veza do poruke: 2003
16.3.2012 12:48:38   
okana
Kristina jesam ti rekla mila držimo palčeveuser posted image user posted image

(odgovor članu KRISTINA88)
Neposredna veza do poruke: 2004
16.3.2012 13:43:44   
KRISTINA88
HVla vam,stvarno je pravo olaksanje ovaj forumuser posted image Rekla mi je da imam i danas odnose za svaki slucaj,pa cu tako i uraditi...Sad samo opusteno pa sta bude..

(odgovor članu okana)
Neposredna veza do poruke: 2005
16.3.2012 14:32:10   
anela89
Ikaa ewo brojevi :
032 881-774 i
061-461-517
a imas vise informacija na ovoj stranici
http://www.dren-trogrlic.com/index.php?option=com_content&view=article&id=52&Itemid=35
IZVORNA PORUKA: ikaa

anela89 ako ti nije teško može broj od toga travara.... možda pomogne... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ikaa)
Neposredna veza do poruke: 2006
16.3.2012 17:35:31   
AAvalon
cure, nadam se da znate da ne biste smjele piti nikakve trave kad ste na bilo kakvoj stimulaciji, posebno bez dogovora sa svojim ginekologom... ja bih u stimulisanim ciklusima zaboravila travare i sl.

Dum spiro spero

(odgovor članu anela89)
Neposredna veza do poruke: 2007
16.3.2012 21:04:43   
ikaa
anela89 hvala ti puno... okana tako je i meni dr rekao da je bol ok... ali nekako mi je sad lakše kada znam da i druge imaju slične probleme... nadam se da će sve biti dobro i da konačno sve budemo buce hehe....user posted image user posted image

(odgovor članu AAvalon)
Neposredna veza do poruke: 2008
17.3.2012 10:01:35   
anela89
Et cure i pored klomifen i pored folikula od 22 mm i 23 mm i pored troslojnog endometrija moja user posted image dodje opet... vise ne znam sta da radim ?? Bozija volja koju moram da prihvatim.....

(odgovor članu ikaa)
Neposredna veza do poruke: 2009
   RE: Klomifen/Clomid
17.3.2012 13:00:38   
mama2884
Anela89...bas tako Bozja volja...kao sto i okani napisa....bitno je za pocetak da si reagovala pozz na klomifen....ne znam tacno koji je razlog da si na klomifenu...dali anovulacijski ciklusi ili da se poveca ponuda....sabo hrabro u iduci mjesec...dali ti je dr rekao i iduci mjesec da ces na klomifen ili bez njega...opusti se draga,i bilo kako bilo kao sto napisa apstiniraj sad 10 dana,pa od 11 dc u nove pobjed i vjeruj,ali bas vjeruj....kada budes naj manje mislila...kad naj manje budes o O razmisljala,i koliko su ti folikuli i da li jedvoslojni,troslojni endometriji...ugledat ces velikiuser posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 25.3.2012 23:50:51 >

(odgovor članu anela89)
Neposredna veza do poruke: 2010
17.3.2012 15:54:00   
anela89
Upravu si ....tako sam i prvi put odustala bila skroz... bila se posvetila ispitima i zaboravila da mi kasni i sracunam se kasnilo 10 dana... i ugledam user posted image ali sam nedugo poslije imala spontatni... A i sad cu gore glavu i tako odlucit jednostavno da ne mislim o tom...

(odgovor članu mama2884)
Neposredna veza do poruke: 2011
17.3.2012 19:23:57   
mama2884
Anela89 zao mi sto se prva trudnoca tako okoncala....bas tako je i kod mene prva izgledala...otisla na pregled 15 DC, dr mi potvrdila da je klomifen imao svoje efekte ( iako ga taj mjesec nisam koristila),vratila se kuci....imala sam 15 dana do user posted image  ili user posted image ...ali u tih 15 dana masu ispita....pravnici ce znati o kakvim je rjec..kada samo spomenem medunardono privatno pravo i obligaciono pravo.....znaci haos...samo strebala,strebala..obligaciono sam imala taj dan kada sam trebala docekati user posted image ,ali posto mi je tolika frka bila da ocistim 3 god.jer sam pola 4 imala polozene i morala upisati ocjene...znaci haos mi je vladao u glavi....i kada je proslo oko 21 dan,nakon mog pregleda..jos jednom se skontam,racunam,preracunam...imam inace neredovne cikluse..odlucim kupiti test... uradim ujutro i veliku plus....I da dok sam ganjala sve te dane,folikumetrije...bilo je svasta...digni noge,stavi jastuk pod guzu itd....taj mjesec cak nisam ni minutu lezala,jer sam se morala hvatati knjige....:)...Tako draga moja....samo polako....ja sam cjelu 4 god isla sa stomakom na ispite, i na koncu diplomirala kada mi je bebi bilo 2 mj na predroku.

(odgovor članu anela89)
Neposredna veza do poruke: 2012
17.3.2012 21:15:45   
anela89
Ma ja tad nisam ni koristila klomifen.... al eto .. :) ma hajde bit ce djece da je zdravlja :) Drago mi je zbog tebe...samo se ja trebam psihicki od tog odmorit....pa tako... i svi :) Bit ce Abd :)=)))

(odgovor članu mama2884)
Neposredna veza do poruke: 2013
20.3.2012 13:59:14   
ikaa
pozz, sva sam tmurna i živčana, neznam cure kako vi... sad za koji dan trebam dobiti user posted image .... dr kaže da je klomifen djelovao dobro.... i da sačekam još malo.... ali čini mi se da po svim simtomima da nemauser posted image već da za dan dva stiže user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu anela89)
Neposredna veza do poruke: 2014
20.3.2012 14:09:57   
okana
ika mila ne brini, simptomi trudnoće i PMS-a su toliko slični da nisam jednu ženu čula da kaže kontala da će dobiti, a vještica nije došla
Strpi se na dan kad trebaš dobiti tad ćeš znati sad ne brini ništa neg osmjeh na lice ne možeš još svakako znatiuser posted image

(odgovor članu ikaa)
Neposredna veza do poruke: 2015
20.3.2012 21:00:55   
ikaa
okana draga hvala puno na pozitivnim mislimauser posted image ... da nema vas cure izludila bi stvarno ste prava potpora.... user posted image ... valjda će nam jednog dana svima uspjeti user posted image ..... a do tada puno truda, živaca i kako se kaže veliki osmjeh na lice...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu okana)
Neposredna veza do poruke: 2016
20.3.2012 21:04:30   
okana
ikaa naravno da ćemo sve dobiti naše bebice pa ćemo se dopisivati šta koja radi vidjet ćeš milauser posted image

(odgovor članu ikaa)
Neposredna veza do poruke: 2017
20.3.2012 21:06:52   
ikaa
joj nadam se mila da će to biti brzo, brzo, brzo..... samo se ne smijemo baš puno opterećivati sa tim, niti si stvarati dodatni stres... ali kako da ne misliti o tome?!?

(odgovor članu okana)
Neposredna veza do poruke: 2018
20.3.2012 21:25:39   
okana
da probaš sa nekim hobijem ja se navukla na ove turske serije pa tako skrećem misli hahaha

(odgovor članu ikaa)
Neposredna veza do poruke: 2019
20.3.2012 21:47:49   
KRISTINA88
Okana je u pravu,skreni nekako misli..npr ja sam pocela da malo treniram jer hocu kao da mmrsam itd samo da bih se okupirala necim dr i bas danas sam shvatila da uopste o tome nijesam mislila i da vec za 10dana cu znati ishod pa cu se tada nervirat nmg unaprijed :)) tako i ti,okupiraj se necim dr...veliki poz

(odgovor članu okana)
Neposredna veza do poruke: 2020
21.3.2012 18:30:07   
anela89
E cure...i ja ewo pokusavam skrenuti misli, nekako :) pa odem po citav dan budem na predavanjima...nisam prije mogla dva sata izdrzat...i tako dok sam tamo uopce ne mislim ehhe :D .. pa cu se vise posvetit ucenju pa ako bude user posted image dobro dosla... a sad ponovo koristim klomifen :) pa mozda uspije iz 2.puta haha

(odgovor članu KRISTINA88)
Neposredna veza do poruke: 2021
22.3.2012 14:17:18   
ikaa
pozz, curke ma skrećem ja misli.... čitam, sadim, kuham..... ali tu i tamo uvijek zaluta misao o user posted image , i o klomifenunu... znate i same.... ah ma bit će to sve jedenog dana ok.... i bebača ko u pričiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anela89)
Neposredna veza do poruke: 2022
22.3.2012 20:40:03   
okana
cure pomagajte ja sam u ponedjeljak bila na posljednjoj folikulometriji i bilo je ovako:
14dc- na L jajniku 3 folikule 22mm, 16mm i 17 mm, endo 10,3 mm  na D ništa sitni ,i rekli mi da idem kući i da imam odnose u ova dva tri dana da će pući samo i da će biti ovulacija, nisu mi dali štopericu
danas mi je 17dc stomak me užasno boli i kuk sad jel ovo normalno da ovako boli dr mi je rekao da dođem kad dobijem ili ostanem trudna
Jel normalno ovako da boli meni su i odnosi bolni, jel to folikuli različito pucaju pa zato ovoliko boliuser posted image

(odgovor članu ikaa)
Neposredna veza do poruke: 2023
22.3.2012 21:21:21   
Alfa
Molim vas odgovorite mi na temi :TSH- problem za začeće
Ujutro bih trebala ići da vadim nalaz pa da znam, hvala!!!!!

(odgovor članu okana)
Neposredna veza do poruke: 2024
23.3.2012 7:05:07   
mama2884
Okana,moguce d ate boli jer pucaju ostali folikuli...jer su sva 3 bas prilicne velicine....Ti si bas dobro djelovala na klomifen...Kod mene je bio sam jedan i to oko 19 mm, a ostali su bili ispod 15....Nemoj se brinuti,bit ce sve ok...abd doci ce ili user posted image  iliuser posted image ...Kako god bilo,vidjet ces da mjesec u kojem ne budes morala korisiti klomifen,bit bez ikakve boli ( mislim za raliku ovog sa klomifenom) a O ce biti bez problema...I kao sto sam ti rekla,ako slucajno ne bude user posted image  ovaj mjesec,samo hrabro u iduci mjesec i od 11 DC kreni u akciju...

(odgovor članu Alfa)
Neposredna veza do poruke: 2025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *