vanchi88 -> RE: Klomifen/Clomid (1.12.2010 11:13:41)
|
Cao djevojke sasvim slucajno sam zalutala na forum ali i nisam pogresila:))) Zelim,i ja takodje da podijelim svoje iskustvo i desavanja sa vama, uz nadu da cemo naci zajednicki jezik i stanje... imam 22godine....u braku sam 6mjeseci i jos nista od bebe...Imam redovne cikluse, (30-31dan), nikad nisam koristila kontracepciju ili neke hormonske terapije. Vise puta sam isla ginekologu da radim ultra zvuk, (preko stomaka i vaginalno),zadnji put sam ga posjetila 25.11...imala sam na desnom jajniku najveci folikul od 13mm, i 4-5 manjih,jajnici i maternica (mada mi je rekao da je malo okrenuta prema krstima,sto bi mozdaaa usporilo zacece) uredu,jajovod takodje..Rekao je da mi je levi jajnik malo usporen, da na njemu nema folikula ali ni takodje nikakvih cista....To sam vec pretpostavila jer nemam nikad bol tokom ovulacije na levoj strani,vecina je na desnoj.... Preporucio mi je klomifen da malo ''''ubrza'''' proces zatrudnjivanja.....reko je da se vratim par dana pred sledecu mecu da mi prepise ljek i da objasni kako se koristi (spomenuo je da bi ga uzimala od 2-7dana ciklusa)...a u medjuvremenu da se ne cuvam trudnoce, i to i nisam radila.....trenutno sam 2 dana posle ovulacijee i nadutost me drzi,dojke me bole, krsta manje vise, gladna sam stalno....preumorna,zedna a nista mi se nepije...osecam glad a i takodje nadutost u donjem delu stomaka......jos cekam,pa vidjecemo.... Nadam se da ce sve biti ok...... Lijep pozdrav svima vama.....
|
|
|
|