liebevoll -> RE: pozdrav trudilice (26.5.2008 14:37:29)
|
IZVORNA PORUKA: jasna nes drage moje, nova sam među vama i molim vas da mi pomognete. majka sam male curice koju sam zacela bez problema, ali kao i vi, ja vasu kalvariju prolazim sa svojom starijom sestrom vec vise od tri godine. prosla je sve pretrage, budale od doktora su je vozale vamo, tamo, i nista. ona je vec na rubu, a skupa s njom i ja. molila bi vas da mi kazete (premda je to mozda glupo pitanje) ima li smisla uzimati klomifen ako su joj ovulacije redovite, a folikuli svaki mjesec izmedju 20 i 25 mm. Draga Jasna nes, dobrodosla na forum! Vas dvije me podsjecate na mene i moju seku, i ona je mlada od mene, a ima vec bebu, prolazila sa mnom kroz sve...a razumijem i kako su doktori odvratni, dovedu te u situaciju da ne znas kome da vjerujes! Sto se tice Klomifena, ja sam zatrudnila uz njegovu pomoc, iako su mi ovulacije bile redovne, a i sa mojim muzem sve ok. Jednostavno, nije islo, doduse, imala sam zacepljenje jaovoda, nisi napisala je li to tvoja sestra radila? Uglavnom, ne bih ti preporucila da ga seka uzima na svoju ruku, a mislim da ima smisla, cisto radi "bolje ponude" SRETNO!!!!!!!!![image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|