medolino1205 -> RE: Klomifen/Clomid (14.3.2010 23:33:56)
|
Bok Dijana...pa to je super, aj mucit cemo se malo skupa, taman smo li la, ja 11dc a ti 12dc. Da, veceras sam primila (odnosno dala sama sebi) stopericu i narucena sam sa mojom kasicom/casicom (ha ha suprug mora dat svojih 50% pa onda ja jurim u kliniku) utorak, jer taman bi trebalo bit 36 sati i ovulacija bi trebala vec zapocet. Pa inseminacija ti isto kao ciljani odnos, sa razlikom da jedna tura sperme se preda u kliniku, oni je kako kazu operu, prociste uzmu naj kvalitetnije plivace tako da dobije najbolju ekipu moguce valjda da oni spori i mutirani nesmetaju ili nedaj boze bas taj dopliva prvi i onda dok. ih ubaci unutra. Ali mi cemo dalje imat ciljani odnos, nije to tocna znanost koliko god se to prati sa ultrazvukom i sta god vec, svako tijelo je samo za sebe, tako da keks se mora ponovit vise puta, pa valjda pogodis. Takoder mi dok. prepisa da cin zavrsi O onda odmah pocet sa vaginalnim tableticima Utrogestan, odnosno progesteron da pomogne da se plod bolje uhvati a i zadrzi tamo di treba. Sta se tice tvog dok. i zasto nije spominja inseminaciju, draga, neznam...valjda je racuna da ti ne treba, uvijek ides sa onim osnovnim pa nadodajes kad ne pali...ja sam doduse istlacila svog dok. do boli da hocu IVF pa je reka da pristaje samo ako cu prvo probat 2 do 3 ture Klomifena sa inseminacijom pa ako ne ostanem trudna onda IVF. Amelic drzim ti fige za sutra! Laku noc cure....
|
|
|
|