pokusaj -> RE: dali neka od vas troši KLOMIFEN (22.2.2010 10:42:32)
|
Pozz svima... Citala sam sve postove... Neke stvari su mi postale jasnije... Ali bih volela da mi vi kazete sta mislite o mom "problemu"... Imam 27 godina... U braku sam nesto vise od 5 godina... Pokusavamo zatrudneti poslednjih godinu dana... Ali nikako da se desi... Svaka nova menstruacija jednaka je novom razocarenju... Krenuli smo na preglede... Izvestaj o pregledu sperme je OK... C. bris, brisevi za Chlamydia, ureaplasma urealythica i micoplama hominis su sterilni (negativni)... Zatim su mi praceni folikuli... Na prvom uz, koji je bio 10. dana ciklusa... Na oba ovarijuma folikuli do 5 mm... Nakon dva dana (12. dan ciklusa) desni sa vise sitnih folikula, vodeci 10 mm, levi sa istim karakteristikama sa vodecim folikulom 20mm. (17. dan ciklusa) na oba ovarijuma sitni folikuli do 6 mm... Doktorka mi je rekla da je to bio anovulatorni ciklus... (Da naglasim da su ultrazvucne preglede radili drugi doktori, moja doktorka je samo videla rezultate) Da li je moguce da je pogresila? Kako se zna da li je bilo ovulacije ili nije... (14. dana menstruacije sam osecala jake bolove u jajnicima... da li je to bio znak ovulacije... ili samo moja psiha koja to zeli??? Doktorka mi je prepisala Klomifen (5 dana od 3. dana ciklusa po 2 tablete) i ponovno pracenje folikula od 10. dana ciklusa... Menstr. bi trebala dobiti 23. februara... Ali mi se 20. februara pojavio braonkasti iscedak i ja sam pomislila da cu uskoro dobiti... Medjutim narednog dana pojavile su se samo 2-3 kapi... Molim Vas da mi odgovorite na pitanja koja sam postavila i da mi date savet sta je pametno ciniti... Izvinjavam se zbog dugackog posta... ali drugacije nisam mogla objasniti situaciju... Unapred zahvalna... pozz
|
|
|
|