unchy -> RE: Klomifen/Clomid (10.8.2014 10:26:24)
|
IZVORNA PORUKA: Amra 25 Pozz svim trudilicama i trudnicama i ja bih zeljela da se ukljucim u ovu temu, kod mene je ovakva situacija, imam pcos i jako neredovne [sm=hudicek1.gif] tako da samo sa dabrostonom dobijem menst, trudimo se vec 2 god, moj muz je radio spermiogram prije nekoliko mj i nalaz je bio jako los, onda mu je moj doktor dao Profertil tablete koje su jako skupe i morali smo ih nabaviti u austriji, pio ih je 3 mj i ponovio nalaz koji je od loseg postao odlican doktor je prezadovoljan, sad je meni ponovo prepisao dabroston da izazove menst, pa od 3.dana da pocnem s kolmifenom i da idemo na ciljane odnose, a i moram vam reci da i moj muz pije klomifen svaki dan po pola tablete cijeli mj, iz razloga sto ubrzava spermice, nakon svega sto smo pokusali do sad nadamo se da ce ovaj put upalit i da i mi konacno ugledamo [sm=rozacrtici.gif] ja od sutra pocinjem sa dabrostonom pa cekamo [sm=hudicek1.gif] i onda ide klomifen [sm=smiley1.gif] SRETNO SVIMA [sm=smiley1.gif] draga, i u mene su bile neredovne menge i doktor mi je prepisao klomifen dva puta na dan i kad smo otisli na mjerenje nisam dobro reagovala, pa mi je pojacao dozu na tri tablete dnevno i evo me hvala Bogu 6-ti mjesec trudna i cekamo ako Bog da u decembru svoga malisana. vjreuj mi da cete uspjeti samo slusaj sve kako ti dok.kaze i kad ti kaze da narednih dana imate cesce odnose a vi bom se potrudite, pa po tri puta dnevno [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif] SRETNOOOOOO!!!
|
|
|
|