Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Koju radio stanicu najcesce slusate? 12.1.2009 15:28:11
Nunichi
Kao sto napisah u naslovu,koju radio stanicu slusate,da li uopste slusate radio? Ja kako oci otvorim palim radio,cijeli dan je upaljen... Tv ne palim uopste do 20h-21h. Bila na poslu ili kuci radio je upaljen,uglavnom slusam RSG i Kameleon...
RE: Koju radio stanicu najcesce slusate? 12.1.2009 15:37:17
batterfly
Nekad sam imala obicaj cesto slusati radio,ali sad se to promjenilo...Grabim i ono malo tisine sto mi daju,da mozgom odahnem ,tako da rijetko kad imam cejf da slusam radio,a i kad mi se slusa neka muzika obicno naklikam sebi po zelji i slusam,bez reklama i dodatne price ....A cesto sam znala slusati radio TNT,i RSG(mada je u autu neizostavan i dan danas)....
RE: Koju radio stanicu najcesce slusate? 12.1.2009 15:37:38
larina
imam jako ispunjen dan,uglavnom stignem tv da upalim i gledam omiljenu seriju,a ako hocu muziku prebazim malo na mtv i vivu.radio ne stignem,nekad mm pusti preko interneta koju nas radio (JEDNOM U GODINI)
RE: Koju radio stanicu najcesce slusate? 12.1.2009 15:40:29
Blue rose RR
Radio slušam ujutro i to RSG, na poslu sam bila jedno vrijeme osuđena na kolegin sluh za muziku, pa sam slušala više "džigere" nego meni prihvatljivih pravaca u muzici. Rješenje sam našla u paru zvučnika koji sviraju ono što im ja diktiram, sa DVD-a ili CD-a.
RE: Koju radio stanicu najcesce slusate? 12.1.2009 15:58:34
Romali
Kad sam bila mlađa, slušala sam Radio X po cijeli dan. Sada ako imam vremena pustim RSG. Nemam više naviku slušati radio dok nešto radim, sad su to uglavnom muzički TV kanali.
< Poruku je uredio Romali -- 12.1.2009 16:11:17 >
RE: Koju radio stanicu najcesce slusate? 12.1.2009 17:32:11
Mrva
RSG na porodiljskom, a dok sam isla na posao Udri muski na Kameleonu...jednom sam se toliko smijala u autu i to dok sam bila na semaforu i okrenem se lijevo, kad iz tramvaja ljudi gledaju onako sa smijeskom u mene...vjerovatno misleci da sam blago poludila!
RE: Koju radio stanicu najcesce slusate? 12.1.2009 18:11:08
mnn
ja slušam Narodni radio....i pjevama svaki put kad čujem Joleta ili Matu Buliča...a kad zapjeva Halid Bešlič ja dignem i u vožnji na semaforu ruke i pjevam u sav glas...
RE: Koju radio stanicu najcesce slusate? 12.1.2009 18:27:48
lamka
Nikada ne slusam radio osim ako sam u autu na kracim relacijama. Samo da nije tisina. Kuci najcesce ako nesto radim je neki muzicki Tv kanal al radio bas nikada kuci ne palim.Stvar navike
RE: Koju radio stanicu najcesce slusate? 13.1.2009 10:08:32
almai
E kad se sjetim....dok sam bila skolarka uvijek bi slisaj radio FERN pogotovo navecer kontakt emisije iza 23h,bas je bio za omladinu,pogotovo emisija zona sumraka je bila 'in'.Sada radio slusam samo u autu i to prvu stanicu koju nadem i zaustavim se na njoj
RE: Koju radio stanicu najcesce slusate? 13.1.2009 10:36:33
sarayka
Nekad sam redovno slušala radio al sad rijetko razlog? NERVIRAJU ME REKLAME