Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
sve cestitke sretnoj mamici da se sto prije oporavi a bebici zelim zdrav sretan zivot i naljepse djetinjstvo na svijetu , ipak mi se zelja ispunila da se bebica rodi na ovaj datum sad cemo zajedno da slavimo rodjendan duplo sam sretna danas da se prelijepa princeza rodila bas na ovaj dan
Da i ovdje cestitam. Cestitke na malenoj cezici. Da vam bude ziva i zdrava i sretna mnogo, mnogo godina a vi uvijek bili ponosni na nju kao i na njenog bracu. Mamice sto prije nam se oporavi i sto vise ljubi ta svoja 2 blaga
Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :( Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3 Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.