|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Lazanija
14.1.2009 10:17:59   
mnn
baš razmišljam što bi danas kuhala...a kad vidim post lazanje...mljac mljac...ja obožavam lazanje...a to nismo jeli dugo...imam barilino lazanje doma...

još samo da se dignem i odem kupiti meso... hvala za ideju...user posted image user posted image

_____________________________

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 26
   RE: Lazanija
16.1.2009 11:38:58   
dina_89
evo jedan recept za lazanje od mene extra su
sve sastojke kupim i onda samo to poredam uglavnom ide ovako
potrebno:
-kutija kora za lazanje, necete potrositi sve
-0.8 l mlijeka
-200 ml besamel umaka
-200 ml umaka od samponjna (ove umake kupujem gotove)
-1 pileci ragu (moze i govedji)
-1 jedna konzerva sampinjona mislim da je od 400 ml
-nesto suhog mesa,mada ja vise koristim dimljeno meso jer je manje slano sa suhim mesom citavo lazanje postane malo vise slano
-nesto  trapist sira
priprema:
-mlijeko prokuhati  i dodati u to umak od sampinjona i besamel, staviti soli, vegete po zelji
nesto ove smjese posuti po tepsiji u kojoj pravite pa poredati sloj kore zatim na koru raspodjeliti pola ragua,pola pakovanja gljiva,meso dimljeno ili suho pa na to nairendati nesto sira,na to ponovo poradati koru pa zaliti smijesom od mlijekai onda ponovo poredati preostali fil na isti nacin (ja 2 puta poredam fil i bude dovoljno, moze vise slojeva ali bi trebala vece tepsija treba uzeti u obzir da dok se pece mlijeko pocne kipiti ako nije dublja tepsija)na zavrsnom sloju znaci poredam koru i nairendam sir i to je to

jako je ukusno

i sorry na greskana u pisanjuuser posted image

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 27
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:








Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Da li biste radije upisale dijete u jaslice ili angažovale tetu čuvalicu?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *