RE: Leva rodila svoje srećice (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba >> Rodili smo!

Poruka

Hannica -> RE: Leva rodila svoje srećice (21.9.2013 12:21:13)

Nek su ti zivi i zdravi.[sm=bravo.gif]

EEDITH -> RE: Leva rodila svoje srećice (21.9.2013 12:22:46)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

to su mamini lavići ,da budu dugo godina živi ,zdravi i veseli ,
imena su prelijepa[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

ladyblue RR -> RE: Leva rodila svoje srećice (21.9.2013 12:25:25)

Levo, kraljice, nek' su ti živi i zdravi mali lavići. Brzo će oni to sve savladati i doći svojim mami i tati[sm=bravo.gif]

Zelimo_bebu -> RE: Leva rodila svoje srećice (21.9.2013 12:28:45)

Levo neka su zive i zdrave mrvice nase....mogu mislit kako slatki joojjjjjj dusice drage,,,imena su prekrasna [sm=smiley1.gif] neka ih dragi Bog cuva i da nam se uskoro pridruzi na temama....moramo im pojasnit koliko smo ih cekale sve redom....to su djeca koja imaju ovu gomilu tetaka[sm=smiley36.gif]

Mirkica -> RE: Leva rodila svoje srećice (21.9.2013 16:17:50)

IZVORNA PORUKA: Leva

Hvala vam svima na cestitkama i podrsci koju ste nam pruzale u proteklih par godina. Moja dva carobna djeteta su prave tufne jer su rodjeni u 31. sedmici trudnoce. Adi je tezak 1730gr i dug 44 cm a Jan je tezak 1630 i dug 40 cm. Na neonatologiji su dok ne nauce sve ono sto bi trebalo da znaju terminske bebe [sm=smiley1.gif]
Porodjajnu pricu vam dugujem i to jednu kilometarsku posto mi se izdesavalo toliko toga sto ne moze stati u par redova [sm=smiley1.gif]

dibna imena , i tako napredne bebe u 31 sedmici masallah [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] da budu zivi i zdravi mami svojoj .

klemzi -> RE: Leva rodila svoje srećice (21.9.2013 17:10:17)

A ja se rasplakah od sreće [sm=smiley36.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
Ljubimo vas milion puta...upravu je Želimo bebu, to su djeca s najviše tetaka [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

bebacha -> RE: Leva rodila svoje srećice (21.9.2013 17:14:59)

pa to su prilicno velike bebe[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
neko brzo sve nauce i da ih mama nosi kuci[sm=smiley1.gif]

ajnur -> RE: Leva rodila svoje srećice (24.9.2013 16:56:35)

Cestitam od sveg srca :)

gvendolina -> RE: Leva rodila svoje srećice (25.9.2013 10:20:50)

IZVORNA PORUKA: Leva

Hvala vam svima na cestitkama i podrsci koju ste nam pruzale u proteklih par godina. Moja dva carobna djeteta su prave tufne jer su rodjeni u 31. sedmici trudnoce. Adi je tezak 1730gr i dug 44 cm a Jan je tezak 1630 i dug 40 cm. Na neonatologiji su dok ne nauce sve ono sto bi trebalo da znaju terminske bebe [sm=smiley1.gif]
Porodjajnu pricu vam dugujem i to jednu kilometarsku posto mi se izdesavalo toliko toga sto ne moze stati u par redova [sm=smiley1.gif]

Leva [sm=smiley31.gif]

masAllah, sto rece bebacha to i nisu malene bebe,moja prijateljica je u terminu rodila malenog sa 1900 i sada je to momcina od 3g koji je prestigao svoju generaciju [sm=smiley1.gif]
zelimo vam brz oporavak i tebi i bebicama i da ubrzo stignu svojoj kuci da uzivate zajedno [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

p.s. jedva cekamo porodjajnu [sm=smiley1.gif]

yasemin -> RE: Leva rodila svoje srećice (14.10.2013 16:17:07)

dugo me nije bilo na forumu
pa čestitam svima na prinovi , a one drage forumaice kojer još nisu postale mame želim da im se to desi što prije
leva čestitke od srca[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

delfin -> RE: Leva rodila svoje srećice (14.11.2013 12:18:09)

promakal mi je ova informacije, ali me baš obradovala, draga Leva iskrene čestitke, sve najljepše vam želim [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 4 5 [6]