Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Porodila se forumasica beban 15.1.2009 13:14:56
beban
Hvala puno svima na lijepim željama, danas je mom Zlatanu 7 dana u dobri čas. Molim sve nove trudnice da ne obraćaju puno pažnje i da uzimaju sa rezervom sve komentare svojih ginekologa, ja zbog toga nisam bila mirna cijelu trudnoću koja je zapravo bila savršena a ja to nisam znala jer su me isprepadali. Od dr. Divanovića koji je praktično rekao da ću u 23 nedjelji izgubiti bebu jer nema plodne vode , femur mali odnos nosne kosti i još nečega nije u redu a ja rodila Hvala Bogu zdravog dječaka sa svim normalnim mjerama. Sretno trudnicama i trudilicama da vam sve protekne u najboljem redu i sreći. HVALA