Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
eh da ovo sto sam napisala ovdje da djete ne jede slatko ni u ludilu ne bi priznala pred bakama,dedama i ostalom rodbinom dobro dođu one kinder stvarcice i monte meni jednom izletilo pred mojim tatom da ona bas nece monte a dedo skroz razocaran jer na tv-u kazu da je super obrok mm gleda u mene i govori al pojede ga ponekad prepo se da ga ne prestanu kupovati
Joj i mi smo se najeli ovih djecijih slatkisa jer moja kcerka do 3-4 godine uopste nije jela slatko, a i sada je to vrlo rijetko. Ih sta sam Kinder-jaja pojela... No sada imamo ovu malu od koje moramo da sakrivamo cokolade
< Poruku je uredio maja78 RR -- 1.3.2011 11:23:56 >
eh da ovo sto sam napisala ovdje da djete ne jede slatko ni u ludilu ne bi priznala pred bakama,dedama i ostalom rodbinom dobro dođu one kinder stvarcice i monte meni jednom izletilo pred mojim tatom da ona bas nece monte a dedo skroz razocaran jer na tv-u kazu da je super obrok mm gleda u mene i govori al pojede ga ponekad prepo se da ga ne prestanu kupovati
< Poruku je uredio maja78 RR -- 1.3.2011 11:23:27 >
Posjeti me Noa kad je spomenula rodjendane Emilu nismo davali smoki jer mislim da je previse slan i zasiti djete, i td, i desi nam se kad smo na rodjendanima da Emil sjedi za stolom i jede smoki dok se druga djeca igraju Ali srecom, prosla ga je ta faza. Inace super jede, i to malac zna pa kaze prvo putera onda kada (cokolada). Gladov mali
< Poruku je uredio maja78 RR -- 1.3.2011 11:23:18 >
Posjeti me Noa kad je spomenula rodjendane Emilu nismo davali smoki jer mislim da je previse slan i zasiti djete, i td, i desi nam se kad smo na rodjendanima da Emil sjedi za stolom i jede smoki dok se druga djeca igraju Ali srecom, prosla ga je ta faza. Inace super jede, i to malac zna pa kaze prvo putera onda kada (cokolada). Gladov mali
dusa draga
< Poruku je uredio maja78 RR -- 1.3.2011 11:23:02 >
E sunce moje,sjecam se tog rodjendana ,nego malo ot, puno smo vas pozelili
< Poruku je uredio maja78 RR -- 1.3.2011 11:04:45 >
ni mi nesto pretjerano ne tamanimo slatko mada su mene svi zezali da sam terorista jer joj nisam do godine dana nista davala, a oni bi kao sto neko napisa sa 3 mjeseca kaze nek proba uglavnom sada pojedmo otprilike svaki dan po jedan prutic kinder cokolade monte ne kupujemo pa ga i ne jede, kesk sto bi A rekla voli ali u kolacu, ponekad petit kad su u pitanju gruickalice voli kokice i to cesto svi jedemo, smo i ne voli bas sto kaze dadada uprljaju joj se ruke pa svako malo trazi da joj brisem ali zato piće (stapiće) voli, i nema voznje autom ili kolicima a da se ne meze stapići ne mislim da jede previse slatkisa, a ako ne ruca dobro onda nema ni cokoloda a pogotovo grickalica, to tek nakon obroka dobija
mi smo toliko tamanili slatko dok se nije razbolio.Jeo je svaki dan cokoladicu kinder dvije pojede , pa monte, pa svekar kad dodje uvjek mu kupi onu mlijecnu cokoladu kinder pigvi anel je spuca bez problema. Jednostavno Obozavao slatko(a jeo je i slano naravno ) Stapice, smoki, a smoki posebno stalno zvoca .... Sad kako je bolestan ukinila sam slatko , njemu neobicno pa trazi naviko .Neku noc dosao do ormarica gdje drzim slatko , i vice mama dajj apu (daj cokoladu) Ja njemu petit on baci na pod pa hujom aduuuuuu.... Dala sam samo jednu kockicu nije minut prosao opet ide vice jošššššš...... Jedva cekam abd. da ozdravi , bas mi zao bude kad trazi a ja ne smijem dat a on se baca po podu place ,vice ,lupa ....
ja od adjina krijem slatkiše jer je ovisan, ali neće svaki, voli čokoladu, tamnu ili mliječnu bez punjenja, keks suhi, i monte. čak je došlo dotel da ja krišom jedem slatko da on ne vidi, inače smo mm i ja ovinsici o slatkom, pa nećemo da on bude pa se krijemo i jedemo, što nam je odgojna metoda, niđe veze
E sunce moje,sjecam se tog rodjendana ,nego malo ot, puno smo vas pozelili
Hahaha..i ja se sjecam...kako je slatko jeo..
Uma..u biti ne voli slatko..nekada pojede kinder cokoladicu...i to rijetko..sama zatrazi...voli grisini da gricka isto sa vremena na vrijeme...i mi smo imali smoki fazu...i to nece u zadnje vrijeme... Jede sve hvala Bogu, ali eto slatkisi no no... Primjetila sam da ponekad voli jadro keks ili nesto na taj fazon...bitno je da se ne vidi cokolada..(pitam se na koga je ) Uglavnom voli vocne jogurte i puding od vanilije i to samo dukatov i to onaj bez slaga .
Voli pravo voce..jabuke, banane, mandarine...ma sve.. Jedino limun..ne voli.
E ovako sto se tice slatkisa moja Ajna nije nesto odusevljena,ponekad pojede kinder cokoladicu ili monte,a tako i sa bobama,ali stalno govori kad negdje idemo da joj kupimo,kako ona kaze kadu,lizalo i mi kupimo i tako to stoji ili mama na kraju pojede ,dobro mi dodje kad nema nista slatko u kuci.Ali zato voli kokice,cips,ali ja joj to rijetko dajem jedino ako ode negdje na rodjendan ili ako smo kod nekoga pa je to na stolu onda jede,ali uglavnom izbjegavam da joj to dajem
ne volim slatkiše a ni moja kći tortom je oduševljena dok se svijeća ne ugasi i ne izreže, kad dobije komad uzme zalogaj i to je to baš mi u vrtiću teta kaže svima namažem krišku eurokremom a njoj pavlakom i sl, nije uopće zainteresirana za slatko
Moj djecak je bio opasno navucen na slatkise zbog moje mame i kada sam vidjela da se stvar otima kontroli pokazala sam mu slike najcrnjih djecijih zuba od karijesa i prestravio se.sad je to druga prica ponekad i pomalo a zube pere stalno.jos je vidio curicu vrsnjakinju sa crnim zubima uzivo i kaze sebi to nikada nece dozvoliti.nadam se da nece.sad je dobar