becka -> RE: Strahovi kod mama (10.11.2009 20:38:33)
|
drage moje,ako mi pomognete da se oslobodim od svog straha,bicu vam zahvalna do kraja zivota,naime ja sam mlada mama koja ima bebana od 4 mjeseca,u trecem sam se morala vratiti na posao,a svekrva je nastavila da cuva dijete,ja sam prestravljena i nikako ne mogu da se opustim u vezi toga,a razloga je vise,moja svekrva je prije mog bebana cuvala djevojcicu od mog muza iz prvog mu braka,ta djevojcica zivi sa njom i ona joj je sve u zivotu,imam osjecaj da ona sada zeli da privoli mog sina da on nju zavoli najvise,bas kao sto je i ova djevojcica,koju je mama ostavila kad je bila sasvim mala.Ja radim,ali cim sam kuci gotovo i ne odmaram,samo se igram sa bebom i pokusavam nadoknaditi izgubljeno vrijeme,ali strah ne prestaje.Sad jos i iako sam joj govorila da nema govora da on jede ista osim hape ona mu je na moje oci davala peceni krompir,da ja nisam vrisnula,ona bi to i ucinila,govoreci kako je ona svojoj djeci davala svasta s 4 mjeseca,ma ne smijem ni zamisliti sta mu daje dok ja nisam tu.O razgovoru sa suprugom nisam ni razmisljala,posto je on lud za svojom majkom i mene smatra premladom da bih joj mogla parirati u bilo cemu,ja vas molim javite se
|
|
|
|