Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
vesel zeno ko grom si :)))) ima nesto u tebi sto bi se reklo ebazovno :))))
Nisam bila tu prosle sedmice pa sad koristim priliku da ti poželim svu srecu u rodnom mjestu.ko zna za sto je to dobro.Zao mi je sto te nikad nisam upoznala al punooo puta sam uvidjela koliko si insan i dobra žena. Nadam se da ces jos punoo pisati na forumu i javljati nam kako djeca rastu i postizu uspjehe.
Hanni hvala, Mirki hvala trebala je Pahulja napisati nickove
de nam ti napisi, ja znam par cura.. znam tebe visnju pahulju ldb.. koje su ostale?
s lijeva na desno
mamine oči, ne znam nick, Višnja, Vesela, Ladyblue, mama2009, Pahuljica, pipi duga čarapa
zatim ide slika na kojoj je mamine oči sa DM
zatim slika sabinos sa sinom
zatim slika mamine oči sa kćerkicom
zatim slika Mala Selma
dječica su s lijeva na desno; Iman (Pahuljica mama), Deniz (mama2009), Farah (Pahuljica) i Ajša moja kći
i hvala svima na lijepim riječima upućenim meni
Ma nije ono DM...DM je pokrivena. A i mene zanima ko je ova forumašica na drugoj slici...baš je simpa
DK
s lijeva na desno
mamine oči, ne znam nick, Višnja, Vesela, Ladyblue, mama2009, Pahuljica, pipi duga čarapa
zatim ide slika na kojoj je mamine oči sa DM
zatim slika sabinos sa sinom
zatim slika mamine oči sa kćerkicom
zatim slika Mala Selma
dječica su s lijeva na desno; Iman (Pahuljica mama), Deniz (mama2009), Farah (Pahuljica) i Ajša moja kći
i hvala svima na lijepim riječima upućenim meni
Ma nije ono DM...DM je pokrivena. A i mene zanima ko je ova forumašica na drugoj slici...baš je simpa
onda je DM ova do mamine oci sto ih ima vise..
a nije ni pokrivena DM... nema DM ovdje... mislim da je ovo rerica sad me ubij ne vidim dobro koja je u pitanju
Vesela, Pahuljica, Ladyblue , DK , mamine oci , rerica, helly , mala selma sve su super :))))
jedva divna žena, odmor za dušu, ima divne cure, vaspitane , uljudne nadam se da će biti prilike da se sretnemo aBd opet negdje imala sam priliku s njom se družiti par sati na iftaru kod mamine oči i dojmila me zaista