Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Draga , toliko mi je žao što nisam imala priliku da te upoznam i popijem kafu s tobom a dogovarale smo i tako sam se radovala dolasku u Sarajevu i upoznavanju sa tobom. Ali kao što većina ženica reče nikada se ne zna možda se jednog dana i sretnemo
Ostani takva kakva jesi i ljubi dječicu
Draga moja Adela, sve znaš, sve sam ti privatno napisala. Nedostajaces nam... Neka vas sreća prati gdje god da ste. Uglavnom čim budem u našem rodnom mjestu eto me tebi a znaš da sa Često kod svojih pa ni tebe neću razminuti.. Šetat ćemo pilice pored raske Ljubi mi Iman posebno,divnog harisa, mog sultana. Falit ćete puno . Zao mi je sto ne ću biti u Sarajevu da te ispratim ali bit ćemo u kontaktu stalno.
Mamine oči, sretno i od mene. Da vam povratak u vašu rodnu grudu bude uspješan i radostan. Želim vam svu sreću svijeta u vašem novome domu, da se brzo naviknete na novu/staru okolinu i da stvarate nove lijepe uspomene... Sve najbolje i do skorog virtualnog viđenja :)
I tako...nasa Mamine oci vrati se u svoj rodni kraj/grad...Nas nekolicina potrudismo se da je ispratimo...to je najmanje sto smo mogle uciniti za nju. To je zaista sitnica za zenu koja je nemali broj zena ugostila u svom domu, nahranila i napojila...zene koja se odazvala na svaku humanitarnu akciju...to je zena saogromnim srcem, a opet skromna, tiha i mila... To je nasa ispracajna ekipa. Hvala i onima koje su je se sjetile simbol. iznosim, a koje nisu mogle biti tu, nazalost. To su Skvo, Pocy, Tajra, Hanady...(nadam se da nisam jos nekoga zaboravila).
A sad fotke, kao sto sam i obecala
< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 9.9.2013 16:14:34 >
Mamine oci i ja smo u kontaktu tel, ja sam u Makedoniji i bas mi je zao sto nisam tada bila tamo. Uglavnom bit cemo u kontaktu svakako a i piti kafu čim budem u Npazaru:))) ljubimo vas.
cesto otvorim ovu temu i zatvorim, ko kakva sehara je puna uspomena, zao mi je sto nisam upoznala mamine oci, vasi komentari govore o njoj dovoljno, samo bih da joj pozelim srecu i zahvalim onima koje su uspjele odvojiti dio svoga vremena za ovu divnu forumasicu, sve vas
Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009 Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013
Hally i ja ispratile Adelu na autobus i niko vise nije bio - samo Hally i JA a za okupljanje, pa bilo je bujruma za sviju, ko nije mogao doci ne znaci da nije htio saljemo mi njoj punoo i neka nam se sto prije javi
mamine oci ja nisam bila ovdje , nisam bila u sa..preko fb sam vidjela da odlazis ... zao mi sto nisam imala priliku bar jos koji put vidjeti te, eto rekoh imam nijet a dodjem na babine a ne dodjoh... drga moja da vam Allah dz.s. da svaki hajr .... nadams e da ces nam se javljati na rr i na fb :) ljubi puno svoje pilice
I tako...nasa Mamine oci vrati se u svoj rodni kraj/grad...Nas nekolicina potrudismo se da je ispratimo...to je najmanje sto smo mogle uciniti za nju. To je zaista sitnica za zenu koja je nemali broj zena ugostila u svom domu, nahranila i napojila...zene koja se odazvala na svaku humanitarnu akciju...to je zena saogromnim srcem, a opet skromna, tiha i mila... To je nasa ispracajna ekipa. Hvala i onima koje su je se sjetile simbol. iznosim, a koje nisu mogle biti tu, nazalost. To su Skvo, Pocy, Tajra, Hanady...(nadam se da nisam jos nekoga zaboravila).
A sad fotke, kao sto sam i obecala
Prepoznah mamine oci, veselu, visnju i pahuljicu. Ko su ostale? Vesela prelijepa si trudnica